Kapatılma sebebi nedir hocam son zamanlarda pek çok kişinin hesabı kapanmaya başladı. Bizde ona göre yanlışlarimizi düzeltelim
hocam benim sebeb çok saçma palet ismi cizgi.film.izle oldugu için tek sebeb bu ne teklik hakkı bildirimi aldım nede başka bişey.. Yüzlerce hala bu tarz uygulama var ama bize patladılar
Ama yeni güncellemede çok fazla etiketler ve +18 ler direk kapatılacak diye uyarı var bildigim kadarı ile..
Dediğiniz gibi arkadaşınızın banka hesabını vermeniz gerekiyor bu durumda, kuzenimin ile bu durumu uyguladım güven olayından dolayı (Ahh google nelerle uğraştırıyorsun bizi

)
Yeni reklam birimi açıp bağlamaktan ziyade, eski reklamlardan birinin kodunu kullanarak, yeni uygulamaya reklam vermek daha mantıklı geliyor bana ama bunu denemedim denemeye değer diye düşünüyorum
Sonuçta yeni reklam oluşturup birde uygulamaya bağlarsanız durumu daha fazla ele vermiş olursunuz
Sorun olmaz sanırım
Ama en temizi reklam verdiğiniz şirketi yani admobu değiştirmek bence uygulama ve reklam arasındaki tekel'i kesince denetleme biraz olsun zorlaşıyordur
Tapcontext,StartApp,MobilCore gibi reklam şirketleri mektup göndermeden hatta haftalık kazancınız 200 doları geçtiği taktirde haftalık olarak parayı iletiyorlar bu açıdan tek reklam şirketine bağlı kalmamak en mantıklı yol olarak görünüyor ki ben öyle yapıyorum
Tapcontext kullanmayı düşünürseniz referansımla kayıt olursanız sevinirim, rica ederim ayrıca umarım daha çok bilgiler paylaşılır
https://www.tapcontext.com/register/?r=dnnt3wtsk5
hocam teşekkürler cevapların için dedigin şekilde eski admobları kullanmak istiyorum fakat admobları uygulamalara baglamıştım bu sefer sorun çıkabilir diye düşünüyorum google play de şuanda yer almıyo malüm başka bir uygulamada yer alınca daha dikkat çeker diye düşünüyorum ama baglamamış olsa kesinlikle öyle denemek lazım...
artık deneme yapıcam yeni bir reklam birimi oluşturup o şekilde sorun çıkcakmı görecez
başka reklam firmalarının hepsini denedim ama çogu anti virus uygulaması virus var tepkisi verince yüklemeler azalıyordu ama abmob dan dönmek lazım sanırım bakalım..
Ne yazıkki bilgi paylaşımı sıfır dediginiz gibi keşke genel olarak herkes bilgisini paylaşsa en azından bilgilenmemiz artar ve arayışlara gitmeyiz..