• 02-11-2013, 21:55:36
    Antocio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam buyrun hakem ne yaptı gösterin bakıyım anca lafta ben hakem adayıyım 500 sayfa bilgiyi boşa mı öğrendim / ezberledim ?

Gösterin atakları tek tek.
    Şu her başlıkta hakem olduğunuzu vurgulamanıza tek kelime ile hastayım.
    2. denk gelişim bu.
    Birisi sizin fikrinize katılmadığı zaman hemen ben hakem olacağım diyorsunuz. Tamam bir tek siz biliyorsunuz.
    BU fanatiklikle ileride hakem olduğunuz zaman olacakları düşünemiyorum...

Tebrikler Fenerbahçe...
  • 02-11-2013, 21:56:55
    utku1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şu her başlıkta hakem olduğunuzu vurgulamanıza tek kelime ile hastayım.
    2. denk gelişim bu.
    Birisi sizin fikrinize katılmadığı zaman hemen ben hakem olacağım diyorsunuz. Tamam bir tek siz biliyorsunuz.
    BU fanatiklikle ileride hakem olduğunuz zaman olacakları düşünemiyorum...

Tebrikler Fenerbahçe...
    Her hafta fenerbahçe'nin galibiyetinden sonra hakeme laf edeceklerse ben hep bunu yazacam zaten bu aralar olmayı düşünmüyorum askıya aldım sınavlarım var.Her ikisini yürütemem
  • 02-11-2013, 21:59:02
    Aktifhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Fenerbahçe otobüsün camları kırılmış.. yazık abicim yazcık nedir bu kin? sahada gücünüzün yetmediklerine saha dışında şiddetletmi karşılık vereceksiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:49:34 -->-> Daha önceki mesaj 21:48:27 --

Boşa bıdı bıdı ederler kardeşim, adam diyorki Fener yine uzatmada kazandı.. hiç demiyorki Fenerbahçe uzatmalara zaten önde girdi yediği golde uzatmadaydı demiyor
    Adamlar her maç 110 km üzerinde koşuyor demiyor, son dakikaya kadar maçı koparmak için motor takmış gibi mücadele ediyor demiyor, Bursa bu kadar maçı yavaşlatmak için uğraşmasaydı bu kadar uzamazdı Fenerbahçe 'de uzatmada kazanamazdı demiyor

Yattığı yerden kalkmayanlar yerden kalksaydı maç 4 dakika uzamazdı ve Bursanın attığı golle belki maç biterdi.
  • 02-11-2013, 22:02:57
    Alper'in cezalı duruma düşmesi iyi olmadı. Gerçi orta saha konusunda ligin en zengin kadrosu bizde ama Baroni oynamasın lütfen.
  • 02-11-2013, 22:06:28
    verilmeyen penaltı var beyler ne bu tartışma?
  • 02-11-2013, 22:55:51
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Klasik bir Anadolu Takımı vs Hüseyin Göçek maçı olmuş şimdi izledim geniş özetini. Bu adamın her yönetiği özellikle deplasman maçları olaylı oluyor. TFF'nin artık genç hakemler çıkartması lazım bu adamlar iyice eski kaşar tadı veriyor...
  • 02-11-2013, 22:56:19
    Webonun pozisyonu penaltı.Ancak aynı pozisyon Burak yılmaz'a yapılsın türkiye'de kıyamet kopar kendini yere atıyor diye.Ligtv haber bile yapmış pozisyonu.
  • 02-11-2013, 23:19:25
    Bugün hem bursaspor futbolcularını hemde bursa taraftarını kınıyorum. Cam taşlamakta neymiş, Böyle yaparlarsa beşiktaş taraftarına hak vermek lazım. Yenilmeyi sindiremiyorsan o zaman yenilmeyeceksin.
  • 02-11-2013, 23:30:51
    Üyeliği durduruldu
    okan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Webonun pozisyonu penaltı.Ancak aynı pozisyon Burak yılmaz'a yapılsın türkiye'de kıyamet kopar kendini yere atıyor diye.Ligtv haber bile yapmış pozisyonu.
    Burak Yilmaz boyle bir pozisyonda bicilse, kimse bisey demez. Ligtv ne zaman emek hirsizligi yapsa, kendini yere atiyor diye haber yapma hakkina sahiptir. Simdiye kadar kimse BUrak Yilmaz'i gercekten dusuruldugu bir pozisyonda kendisini yere birakmakla suclamadi. Sizinle bizim aramizdaki olaylara bakis farki malesef bu. Biz gercekten dusurulmus mu diye bakiyoruz, siz GSli futbolcuyu haksiz olmasina ragmen korumaya niyetlisiniz. Oyuncunuzun emek hirsizligi yapmasina en ufak tepkiniz yok, bu pozisyonda Burak olsaydi, ligtv haber yapardi diye serzeniste bulunuyorsunuz. Istanbul'un 3 buyuk takiminin hangisinde bu karakterde oyuncu olsun, butun TVler onun yaptigi emek hirsizligi girisimlerini gosterir. Adininda emek hirsizina cikmasinin sebebi TVler degil, kendi sucu. Buyrun bir tane pozisyon gosterin Burak Yilmaz'in hakli oldugu ve ligtvnin onu emek hirsizligiyla sucladigi. Yok oyle bisey. TVler hakli olarak oyuncunuzda ahlakli davranmadigi icin tepki gosteriyor.

Burak Yilmaz gecmiste cok emek hirsizligi yapti, insanlarin tepkisi en ufak dokunmada Burak'in kendini yere atmasi. Bazende asagidaki videodaki gibi dokunmadanda kursun yemis gibi yere yigildigi oluyor. Insanlarin tepkisi Burak'a buna benzer bir pozisyonda mudahalede bulununca kale diregine kadar yuvarlanip numara yapmasi, emek hirsizi olmasi. Adam olsun, efendi olsun, hirsizlikta gozu olmasin, kimsenin emegini calmasin, ona kimsenin bisey diyecegi yok.

http://www.youtube.com/watch?v=e7unQgxBZRs

http://www.youtube.com/watch?v=MAmvqcMFCv4

http://www.youtube.com/watch?v=aHRbHlZtR-o

http://www.youtube.com/watch?v=KGaBcp7e_P8