• 08-12-2012, 20:26:45
    Merhaba arkadaşLar

Vucüdümü geliştirebileceğim aletler arıyorum .

Dambıl olsun , kum torbası olsun vs. vs.

Uygun fiyat ve İst.İçi Elden Teslim Tercihimdir.
  • 08-12-2012, 20:35:32
    Benden sana öneri bu iş evde çalışarak yapılcak birşey değil git bir salona yazıl daha iyi olacaktır çünkü çok çeşitli aletler var onları evine koyamazsın dambıl ve kum torbasi ile olacak iş değil müdür sadece bir öneri yanlış anlama
  • 08-12-2012, 21:02:06
    ismaildvc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşLar

Vucüdümü geliştirebileceğim aletler arıyorum .

Dambıl olsun , kum torbası olsun vs. vs.

Uygun fiyat ve İst.İçi Elden Teslim Tercihimdir.
    Sitemizin Spor & Fitness bölümünü inceleyiniz
  • 08-12-2012, 21:02:10
    Hepsiburada.com bakın hocam çogu spor üründe ücretsiz kargo
  • 08-12-2012, 21:20:36
    İşaret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benden sana öneri bu iş evde çalışarak yapılcak birşey değil git bir salona yazıl daha iyi olacaktır çünkü çok çeşitli aletler var onları evine koyamazsın dambıl ve kum torbasi ile olacak iş değil müdür sadece bir öneri yanlış anlama
    Afedersiniz bende yanlis anlasilmak istemem lakin vucut gelistirme ile 7 yildir ugrasiyorum son donemlerde sadece kis mevsimi 3-4 ay agir antreman yapiyorum.

Salon 1 tarafa su linkteki videolardan bile hicbir alete gerek kalmadan vucuttaki neredeyse butun kaslari calistirabilir ve ciddi manada fit bir vucuda sahip olabilirsiniz

https://www.youtube.com/user/passion4profession

Yani is salonda degil azimli ve kararli calismaya bagli.1 gun calisip 3 gun yatarsan yada bugun sabah calisip yarin aksama birakirsan birsey elde edemezsin.
    Burada cok ince bir nokta var, vucut gelistirme sadece vucudu gelistirmez aslinda kisiligide gelistirir. disiplinli olmayi, kararli davranmayi ve zorlugun altindan kalkmayida ogretir. neticede bu is aletsizde gayet iyi yapilabiliyor. Aletler sadece isi daha basit hale getirmek icindir
  • 08-12-2012, 21:21:59
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Dambıl dan üstüne zor çıkarsın hocam. bence git spora yazıl. Bende geçen ay yazıldım bir çok alet var her alet belli bir bölgeyi çalıştırıyor. Dambıl 'la sadece kol kaslarını geliştirsin.
  • 08-12-2012, 21:23:33
    Üyeliği durduruldu
    AsmA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dambıl dan üstüne zor çıkarsın hocam. bence git spora yazıl. Bende geçen ay yazıldım bir çok alet var her alet belli bir bölgeyi çalıştırıyor. Dambıl 'la sadece kol kaslarını geliştirsin.
    Yanlış 2 adet dambıl ile çalıştıramayacağın kas grubu yoktur
  • 08-12-2012, 22:19:04
    denizidb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yanlış 2 adet dambıl ile çalıştıramayacağın kas grubu yoktur
    Göğüs Kaslarını Neyle Yapacaksın ?
  • 08-12-2012, 22:41:07
    AsmA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Göğüs Kaslarını Neyle Yapacaksın ?
    Şınav.