Merhaba arkadaşLar
Vucüdümü geliştirebileceğim aletler arıyorum .
Dambıl olsun , kum torbası olsun vs. vs.
Uygun fiyat ve İst.İçi Elden Teslim Tercihimdir.
Alış: Vucüt geliştirme aLetleri
25
●1.559
- 08-12-2012, 21:02:06Sitemizin Spor & Fitness bölümünü inceleyinizismaildvc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-12-2012, 21:20:36Afedersiniz bende yanlis anlasilmak istemem lakin vucut gelistirme ile 7 yildir ugrasiyorum son donemlerde sadece kis mevsimi 3-4 ay agir antreman yapiyorum.İşaret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Salon 1 tarafa su linkteki videolardan bile hicbir alete gerek kalmadan vucuttaki neredeyse butun kaslari calistirabilir ve ciddi manada fit bir vucuda sahip olabilirsiniz
https://www.youtube.com/user/passion4profession
Yani is salonda degil azimli ve kararli calismaya bagli.1 gun calisip 3 gun yatarsan yada bugun sabah calisip yarin aksama birakirsan birsey elde edemezsin.
Burada cok ince bir nokta var, vucut gelistirme sadece vucudu gelistirmez aslinda kisiligide gelistirir. disiplinli olmayi, kararli davranmayi ve zorlugun altindan kalkmayida ogretir. neticede bu is aletsizde gayet iyi yapilabiliyor. Aletler sadece isi daha basit hale getirmek icindir - 08-12-2012, 21:23:33Üyeliği durdurulduYanlış 2 adet dambıl ile çalıştıramayacağın kas grubu yokturAsmA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-12-2012, 22:19:04Göğüs Kaslarını Neyle Yapacaksın ?denizidb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle