Profesyonel PHP Arkadaşlık Scripti V2.0 (Lisanslı-Lisanssız)
25
●4.692
- 02-12-2008, 02:31:05Üyeliği durdurulduAktuelWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben şunu merak ediyorum. BENİM SCRİPTİM. ilk liebekapelle.com da idi, sonra sormam.com da kullandım, en son, sosyetearkadas.com da kullanıyordum, domainlerin süresi bitti falan. Scriptimi arkadasclubu.com a sattım... Daha sonra bu scripti geliştirerek piyasaya sürdüm... scriptturkiye.com da "BreX" adı altında satıyordum... birisi çıktı bu script benimdir dedi, bizim sitemiz üzerinden piyasa yapmaya uğraştılar... o şahıs bu sitede üye zaten, okuyacaktır bu mesajıda... ve havasını aldı. Sonra, bir müşterimiz aklı sıra wareze verdi, ama eksik dosyalarla falan filan, cezasınıda çekti. Her neyse, şimdi bu vatandaş çıktı, scripti biz kodladık vs vs vs vs diye millete satmaya uğraşıyor. Ben size şunu söylicem, o vatandaşta bu msj üstüne çamur atmaya kalkacaktır tabiki, ama oda alacak havasını. Alnı akmış, Ak alın görmesek, siyaha, beyaz dicez... maşallah mesepleri çok geniş, utanmadan sıkılmadan biz kodladık diyebiliyorlar. şu an bu scriptin RESMİ WEB SİTESİ www.datingturkiye.com dur. Ve BreX Adı altında satılmaktadır. LİSANS HAKLARI ÜZERİME OLUP, Bu şahıstan websitesi alan vatandaşlar sitelerinde kullandıkları taktirde, bilişim hukukuna göre, en az bu vatandaş kadar ceza alacaktır. Bu vatandaş ise script satışını kesmezse hakkında işlemler başlatılacak ve müşterileri, o günahsız, parasıyla rezil olan insanlarda, verdikleri paranın en az, Tam 10 katını ödeyeceklerdir. Buna hapis cezasıda dahildir.
" 150 milyar TL'ye kadar ağır para cezası"
"4 yıla kadar paraya çevrilmeksizin hapis"
"3 seneye kadar meslek veya ticaretten men;"
YAZILIM KURBANI OLMAYIN. Yasal olmayan scripti almayın. Lütfen sitemizi inceleyiniz. www.datingturkiye.com (Artı + ) Demolarıda karşılaştırabilir, google gibi ön belleği önizleme yapan bir arama motoru ile bu scriptin, geçmiş tarihlerdeki demolarını ve bu vatandaşlar tarafından yeni kodlanmadığınıda görebilirsiniz. Teşekkür ederim. daha detaylı bilgi için: satis@datingturkiye.com msn adresimizden iletişime geçebilirsiniz. Sitemizde gerekli açıklama yapılmıştır, dahası için ziyaret ediniz. - 02-12-2008, 18:00:08Üyeliği durdurulduBence biraz siz adabınızla ve dürüstlüğünüzle durun. Henüz kurumsal bir kimliğe sahip değilken nasıl bu kadar yasalardan tüzüklerden bahsediyorsunuz anlamadım. Hadi onuda geçin VİTAL HOSTİNG çalışanı(Selamn Bey) ile kodlanan scriptin nasıl kendinize ait olduğunu söyleyebilirsiniz. Kodladığınız scriptin demosunu gördük! Gördük ve tasarımla bir benzerliği yok sadece fotoğrafların üzerine gelindiği zaman büyüme fonksiyonu çalışıyor. Ama hayla ben kodladım diyorsan al sana kanıtı;briselies adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vit hosting Referanslarından bakabilirsiniz.
Sanırım yasaklı kelime ağında vit. Şöyle yazayım o zaman v-i-t-a-l h-o-s-t-i-n-g referansalrına bakabilirsiinz!
offical web sitesi hatta TÜRKİYE BURADA BULUŞUYOR.... Şimdi diyeceksin ki sizde buradan çaldınız. Hadi çaldık diyelim admin panel sistemi nasıl kodlandı. Hadi sen kodladın diyelim v-i-t-a-l hosting scriptinin çalmış oluyorsun. Bu durumda sen asıl yasal ihlal halindesin. r10 daki bu şahsiyetlerden ötürü script satışı durdurulmuştur. Alan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler ve tabiki ilgi gösteren arkadaşlarımızada.
Selman Bey' in selamı var
Konu kilitlenebilir ve hatta silinebilir! - 02-12-2008, 18:05:01Üyeliği durdurulduneden insanları bu kadar eleştiriyorsunuzki onu anlamadım. begenen alır begenmeyen almaz bence bu benim kişisel fikrim. arkadaş bakar konusuna kimse cevap yazmamış anlarki satış yok konu aşagıya düşer olur biter. saldırır gibi rencide edip kırmanın bir anlamı varmı ? her şeyin kötü gittiği şu dönemde bunca krizin içinde neden birbirimizi kıralımki macım reklam yapmak degildir. bu yüzden bikez ban yedim zaten. yine yanlış anlaşılmak istemem.
- 02-12-2008, 19:31:47Üyeliği durdurulduArkadaşımız belkide ufak tefek yerleri kodlamıştır ve kocaman vit-al hosting çalışanı tutup scripti çalmış ve günlük binlerce kişinin girdiği referanslar sayfasına koymuş. Bu arkadaşımızda sanırım 2-3 yeri kodlamanın heyecanı ile bir de türkiye yasalarının arkasına sığınarak bize laf salladı. Ben satışımı durdurdum evet. Çünkü haketmeyenler var, çamur atanlar var. Ayıptır arkadaşlar.Str44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alın size scriptlerin linkleri
Kaliteli Özel yazılımların Türkiye de ki, Tek Adresi
Kaliteli Özel yazılımların Türkiye de ki, Tek Adresi
Bana taş atanın kütüğünü bulurum. Bakınız ufak bir arşatırma yaptım nelere ulaştım;
http://www.hackhell.com/mysql-amp-ph...k-scripti.html
http://webmastersitesi.com/script-sa...ptturkiye-com/ (Buradada kendisine ait olmadığı iddia edilmiş!)
http://64.233.183.132/search?q=cache...lnk&cd=1&gl=tr ( ve işte asıl bomba. Sitenin kuruluş tarihine bakınız: "Kuruluş günü olan, 22-05-2008 Tarihinden itibaren,
Aşırı ziyaretçi akımına uğrayan sitemiz, sizlere daha fazla ürün tanıtımı yapabilmek için, Çalışmalarına hız vermiştir. Hepinize ilginizden dolayı Tekrardan Teşekkürlerimizi Sunar. Bizden memnun kalacağınızı Garanti ederiz!" denmiş...)
https://www.r10.net/script-satisi/212...k-scripti.html
https://www.r10.net/script-satisi/191...ions-brex.html
https://www.r10.net/ucretsiz-scriptle...k-scripti.html ( o kadar emek vermişsin neden dağıtıyorsun?)
Şimdi adamsan çıkar özür dilersin! Kendim yaptım demişsin kendin dağıtmışsın bir de şu an ona buna 549 ytlye kakalamaya çalışıyorsun ki yukarıdaki kanıtlar senin ne olduğunu belgeler komutta. Ve ve r10 üzerinde silver üyelerle laf dalaşasına girdiğin, senin aksini iddiaa edip doğruladıklarıda ortada
Senin eski dediğin tarih 22.05.2008 mi
Halinize gülüyorum gerçekten..
Bir diğer konu ise arkadaşlar vit hosting koderi selman bey bu insanlar hakkında gerekli işlemleri başlatma kararı aldı daha doğrusu aldık. En kısa süre içerisinde dilekçeleri verilecektir. Emek hırsızlığı, emek hırsızlığını resmileştirip satışı, satılıp üstüne destek çıkılması(hırsızlığa yataklık) ve orada burada dağıttığı scripti bir de sahiplenip parayla satması. O belirttiğin cezayı sen yiyeceksin. Bu işler bir iki çakma site açmakla olmaz!!! - 02-12-2008, 21:39:44Üyeliği durdurulduo araştırdığın scripti indir aç oku. OSCAR CRİPTEX social engine dir diye kendimizi yırttık. BreX ten bahsediyoruz biz! ve o bahsettiğin scripti biz beleşe verdik tüm sitelere bakabilirsiniz arkadaşlar! ben bu şahsı öğlen msn me ekledim ve uyardım, bana verdiği cevap ise şuydu, Ben yetkili kişiye söylicem ve korkudan sildi
Herneyse, vitalmiş şuymuş buymuş onlar bağlamaz beni, bu scriptin geçmişi var bende geçmişi !!! Tabiki satışı kesecek, kesmezse başına gelecekleri biliyor... Sitemde kaynak göstererek link verdim! korku belası işte, insanları nasıl merdaneli makine gibi kıvıttırıyor... o msjlarını r10 daki sayın üyelerimiz araştırsınlar. Ve söylediklerinin çamurdan ibaret olduğunu görsünler. Script vitalin olmuş olsaydı, o satardı sana ne oluyor? Adam siteyi satıyor, sen düşmüşsün bir ***** scriptin peşine yok biz kodladık şudur budur... hani siz kodladınızya, şimdi vitalin mi oldu ? Elimde tapu gibi lisans belgem var aslanım! Bizde sitemize referansları yazıcak olsak, tavanlara vurursun.... R10 da beni tanıyan tanıyor. Nasıl iş yaptığımızıda biliyorlar. 15 yılın deneyimi var, dile kolay 15 YIL. Sizler klavyede tuş ararken biz çatır çatır script kodluyorduk... utanmadan çamur atıyosun birde! Ben üyelere şunu söylicem, bu şahıs niye satışı kesti? ona ait değil script çünkü... satamayacak, alıcak başına bela. Peki biz nasıl hala satıyoruz? Akıl var mantık var. Kardeşim sana son kez şunu söylüyorum, uzatmaya devam edersen, Scripti sattığın sitelerle seni mahkemeye dökerim! Yakma kendini... Sana acımamda, parasıyla rezil olan vatandaşlara acırım. Birdaha kendi scriptini kendin kodla kendin sat. Milletin malına el uzatıp çamur atma... hadi by by

Halinize gülüyorum gerçekten..
Herneyse, vitalmiş şuymuş buymuş onlar bağlamaz beni, bu scriptin geçmişi var bende geçmişi !!! Tabiki satışı kesecek, kesmezse başına gelecekleri biliyor... Sitemde kaynak göstererek link verdim! korku belası işte, insanları nasıl merdaneli makine gibi kıvıttırıyor... o msjlarını r10 daki sayın üyelerimiz araştırsınlar. Ve söylediklerinin çamurdan ibaret olduğunu görsünler. Script vitalin olmuş olsaydı, o satardı sana ne oluyor? Adam siteyi satıyor, sen düşmüşsün bir ***** scriptin peşine yok biz kodladık şudur budur... hani siz kodladınızya, şimdi vitalin mi oldu ? Elimde tapu gibi lisans belgem var aslanım! Bizde sitemize referansları yazıcak olsak, tavanlara vurursun.... R10 da beni tanıyan tanıyor. Nasıl iş yaptığımızıda biliyorlar. 15 yılın deneyimi var, dile kolay 15 YIL. Sizler klavyede tuş ararken biz çatır çatır script kodluyorduk... utanmadan çamur atıyosun birde! Ben üyelere şunu söylicem, bu şahıs niye satışı kesti? ona ait değil script çünkü... satamayacak, alıcak başına bela. Peki biz nasıl hala satıyoruz? Akıl var mantık var. Kardeşim sana son kez şunu söylüyorum, uzatmaya devam edersen, Scripti sattığın sitelerle seni mahkemeye dökerim! Yakma kendini... Sana acımamda, parasıyla rezil olan vatandaşlara acırım. Birdaha kendi scriptini kendin kodla kendin sat. Milletin malına el uzatıp çamur atma... hadi by by