briselies adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben şunu merak ediyorum. BENİM SCRİPTİM. ilk liebekapelle.com da idi, sonra sormam.com da kullandım, en son, sosyetearkadas.com da kullanıyordum, domainlerin süresi bitti falan. Scriptimi arkadasclubu.com a sattım... Daha sonra bu scripti geliştirerek piyasaya sürdüm... scriptturkiye.com da "BreX" adı altında satıyordum... birisi çıktı bu script benimdir dedi, bizim sitemiz üzerinden piyasa yapmaya uğraştılar... o şahıs bu sitede üye zaten, okuyacaktır bu mesajıda... ve havasını aldı. Sonra, bir müşterimiz aklı sıra wareze verdi, ama eksik dosyalarla falan filan, cezasınıda çekti. Her neyse, şimdi bu vatandaş çıktı, scripti biz kodladık vs vs vs vs diye millete satmaya uğraşıyor. Ben size şunu söylicem, o vatandaşta bu msj üstüne çamur atmaya kalkacaktır tabiki, ama oda alacak havasını. Alnı akmış, Ak alın görmesek, siyaha, beyaz dicez... maşallah mesepleri çok geniş, utanmadan sıkılmadan biz kodladık diyebiliyorlar. şu an bu scriptin RESMİ WEB SİTESİ DatingTurkiye.Com dur. Ve BreX Adı altında satılmaktadır. LİSANS HAKLARI ÜZERİME OLUP, Bu şahıstan websitesi alan vatandaşlar sitelerinde kullandıkları taktirde, bilişim hukukuna göre, en az bu vatandaş kadar ceza alacaktır. Bu vatandaş ise script satışını kesmezse hakkında işlemler başlatılacak ve müşterileri, o günahsız, parasıyla rezil olan insanlarda, verdikleri paranın en az, Tam 10 katını ödeyeceklerdir. Buna hapis cezasıda dahildir.
" 150 milyar TL'ye kadar ağır para cezası"
"4 yıla kadar paraya çevrilmeksizin hapis"
"3 seneye kadar meslek veya ticaretten men;"
YAZILIM KURBANI OLMAYIN. Yasal olmayan scripti almayın. Lütfen sitemizi inceleyiniz. DatingTurkiye.Com (Artı + ) Demolarıda karşılaştırabilir, google gibi ön belleği önizleme yapan bir arama motoru ile bu scriptin, geçmiş tarihlerdeki demolarını ve bu vatandaşlar tarafından yeni kodlanmadığınıda görebilirsiniz. Teşekkür ederim. daha detaylı bilgi için: satis@datingturkiye.com msn adresimizden iletişime geçebilirsiniz. Sitemizde gerekli açıklama yapılmıştır, dahası için ziyaret ediniz.
Bence biraz siz adabınızla ve dürüstlüğünüzle durun. Henüz kurumsal bir kimliğe sahip değilken nasıl bu kadar yasalardan tüzüklerden bahsediyorsunuz anlamadım. Hadi onuda geçin VİTAL HOSTİNG çalışanı(Selamn Bey) ile kodlanan scriptin nasıl kendinize ait olduğunu söyleyebilirsiniz. Kodladığınız scriptin demosunu gördük! Gördük ve tasarımla bir benzerliği yok sadece fotoğrafların üzerine gelindiği zaman büyüme fonksiyonu çalışıyor. Ama hayla ben kodladım diyorsan al sana kanıtı;

vit hosting Referanslarından bakabilirsiniz.
Sanırım yasaklı kelime ağında vit. Şöyle yazayım o zaman v-i-t-a-l h-o-s-t-i-n-g referansalrına bakabilirsiinz!

offical web sitesi hatta TÜRKİYE BURADA BULUŞUYOR.... Şimdi diyeceksin ki sizde buradan çaldınız. Hadi çaldık diyelim admin panel sistemi nasıl kodlandı. Hadi sen kodladın diyelim v-i-t-a-l hosting scriptinin çalmış oluyorsun. Bu durumda sen asıl yasal ihlal halindesin. r10 daki bu şahsiyetlerden ötürü script satışı durdurulmuştur. Alan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler ve tabiki ilgi gösteren arkadaşlarımızada.

Selman Bey' in selamı var

Konu kilitlenebilir ve hatta silinebilir!