AktuelWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demolar gönderildi arkadaşlar.
Gelen mailler hep script hakkında olmaya başladı. Emeğimizin karşılığını alacağımız anlamına gelen bu durum hoş ama arada bir iki kişi tutmuş script çalıntı demiş. Ve bir gelen mailde şöyle yazıyor.
"Arkadaşlık scriptinizin kurulu olduğu sitenize üye oldum ve gelen bir mail dikkatimi çekti. Şöyle diyordu aktuelweb ile xxx sitesi birleşti ve o xxx sitesine girdiğimde sizin scripti gördüm. Bu nasıl bir saçmalıktır"
Asıl saçmalıyan sizsiniz. Öncelikle demo sürecinde olduğu için scriptimize üyelik alımı yoktur. Yok ben üye oldum felanda diyorsanız yalan konuşuyorsunuz demektir. Scriptteki il seçimi fonksyionu kapalıdır. İlinizi seçmeden zaten üye olamazsınız. Bu tarz yalan yanlış mailleri atanlar 4 gün sonra orada burada bizi çekiştireceklerdir. Bu cevabıda sırf bunun için yazıyorum. Piyasada benzerimiz olabilir. unutmayın ki pek çok büyük arkadaşlık sitesi ilk önce birbirlerinin script sistemini inceleyerek kendilerine yeni bir rota çizdiler. Öyle kafadan farklı bir şekilde ortya çıkıvermediler.
Bu tarz mail atanlara dahi cevapalrı verilmekte. Müşterisine değer veren bir kuruluş olmamız kimseye koz olmasın. Bizim alnımız açık...
Saygılarımızla, İyi çalışmalar...

Arkadaşlar ben şunu merak ediyorum. BENİM SCRİPTİM. ilk liebekapelle.com da idi, sonra sormam.com da kullandım, en son, sosyetearkadas.com da kullanıyordum, domainlerin süresi bitti falan. Scriptimi arkadasclubu.com a sattım... Daha sonra bu scripti geliştirerek piyasaya sürdüm... scriptturkiye.com da "BreX" adı altında satıyordum... birisi çıktı bu script benimdir dedi, bizim sitemiz üzerinden piyasa yapmaya uğraştılar... o şahıs bu sitede üye zaten, okuyacaktır bu mesajıda... ve havasını aldı. Sonra, bir müşterimiz aklı sıra wareze verdi, ama eksik dosyalarla falan filan, cezasınıda çekti. Her neyse, şimdi bu vatandaş çıktı, scripti biz kodladık vs vs vs vs diye millete satmaya uğraşıyor. Ben size şunu söylicem, o vatandaşta bu msj üstüne çamur atmaya kalkacaktır tabiki, ama oda alacak havasını. Alnı akmış, Ak alın görmesek, siyaha, beyaz dicez... maşallah mesepleri çok geniş, utanmadan sıkılmadan biz kodladık diyebiliyorlar. şu an bu scriptin RESMİ WEB SİTESİ www.datingturkiye.com dur. Ve BreX Adı altında satılmaktadır. LİSANS HAKLARI ÜZERİME OLUP, Bu şahıstan websitesi alan vatandaşlar sitelerinde kullandıkları taktirde, bilişim hukukuna göre, en az bu vatandaş kadar ceza alacaktır. Bu vatandaş ise script satışını kesmezse hakkında işlemler başlatılacak ve müşterileri, o günahsız, parasıyla rezil olan insanlarda, verdikleri paranın en az, Tam 10 katını ödeyeceklerdir. Buna hapis cezasıda dahildir.
" 150 milyar TL'ye kadar ağır para cezası"
"4 yıla kadar paraya çevrilmeksizin hapis"
"3 seneye kadar meslek veya ticaretten men;"
YAZILIM KURBANI OLMAYIN. Yasal olmayan scripti almayın. Lütfen sitemizi inceleyiniz. www.datingturkiye.com (Artı + ) Demolarıda karşılaştırabilir, google gibi ön belleği önizleme yapan bir arama motoru ile bu scriptin, geçmiş tarihlerdeki demolarını ve bu vatandaşlar tarafından yeni kodlanmadığınıda görebilirsiniz. Teşekkür ederim. daha detaylı bilgi için: satis@datingturkiye.com msn adresimizden iletişime geçebilirsiniz. Sitemizde gerekli açıklama yapılmıştır, dahası için ziyaret ediniz.