Elimdeki eğitim cdmi aktivasyon kodu ile çalışır hale getirebilecek arkadaş aranıyor.
Kişi bilgisayarına taktığında benden aldığı lisans ile eğitim cdmi kurup izlemesi için cdmi şifreletmek istiyorum..
Yapan anlayan arkadaşların fiyat vermelerini talep ediyorum
aktivasyon kodu ile çalışacak cd
8
●4.622
- 10-02-2010, 22:23:46Üyeliği durduruldu
- 10-02-2010, 22:28:41Bu programı kullanarak cd yazma makinanızla kaydetttiğiniz cd'lere şifre atıyorsunuz. Kaydettiğiniz cd'yi cd rom sürücünüze taktığınızda cd autorun çalışıyor ve size şifre soran bir ekran çıkıyor. şifeyi doğru yazdığınızda cd içindeki verileri kullanıyorsunuz. Aksi takdirde cd'nizdeki hiçbir data kullanılamıyor. Dos ortamındada şifre aşılamıyor. Bu program şirket datalarının saklanmasında çok başarılı ve güvenilir. (Cd Xp'de hazırlandıktan sonra windows 98'de de çalışıyor.)
Link : http://www.pc-magic.com/cdl.exe
:ALINTIDIR:
http://www.elektrotekno.com/archive/...ermisiniz.html - 10-02-2010, 22:38:34Üyeliği durdurulduher pc için ayrı kod ile aktive edilerek çalışan bir cd yaptırmak istiyorum.
- 20-02-2010, 02:10:30aynen böyle bir şey yapabilecek varsa bana da pm yoluyla ulaşsın.
- 20-02-2010, 02:38:49Bu programlar hikayecircass adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalışan .exe. Adam cd yi linux te açsa diledigi gibi kullanabilir 
Bunu yapmanın tek yolu vardır. Cd deki tüm dosyaları kendin özel bir crypt algoritman ile sıkıştırırsın ve senin decrypt fonksiyonun olmadan açılmaz. Bir tane exe yazarsın sıkıştırılan dosyaya macadresi+bilgisayaradi+lisanskey komut bilgisini yollar.Gelen komuta göre dosyayı extract eder oda kullanabilir
Bunun dışında kimse yapamaz
neden diyecek olursan autorun olarak çalışıyor sonuçta. Çalışan ney ? tabiki uygulama .
1.cracklenir
2.autorun devre dışı bırakılır
3.autorun çalışırken dosyalara erişilir.
gençken ne kodlar yazardım be :F - 25-02-2010, 00:29:44Konu biraz eski ama istersen dediğini yapabiliriz.
Dosyalarını yazılan sistemin içine entegre ettikten her makinede şifre + makinedeki herhangi bir id (hdd seri no, mac adresi vs.) ile bir algoritma çıkarıldıktan sonra bu algoritmaya uygun şifreler kabul edilir bir yazılım olur. Şifre girildikten sonra yazılım içinde bulunan sizin programınız bir temp dosyasına extract edilir ve yüklenir. Aslında daha basit bir yolu daha var tabi onu açıklamıyorum burda. İsterseniz görüşebiliriz.
Referans ve İletişim Bilgilerimiz www.cevizbilisim.com adresinde mevcuttur. - 04-03-2010, 19:37:14Eposta Aktivasyonu Gerekmekteaga şunu acıkla yav kan gibi lazım
çalışan .exe. Adam cd yi linux te açsa diledigi gibi kullanabilir 