turkekip.com ve php
98
●10.244
- 06-12-2009, 22:42:34Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.aşağıdaki linkde bu konu hakkında gerekli cevabı verdim.. hala merak ettiğiniz birşey varsa buyrun lütfensupremacy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/php/397126-turkek...post1059955602 - 06-12-2009, 22:54:40Senin bu mesajını okuduktan sonra cd'yi takıp baktım. Crack falan yok. Neden yalan söylüyorsun ?supremacy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-12-2009, 23:34:57İlk olarak muhattapım sen değil Hakkikat isimli yapımcıdır.Yalan söylediğimi ispat et ben bu foruma giriş yapmam.sezabut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylar önce bu forumda bir tartışma vardı bu seti alan biri ile yapımcısı arasında o zaman o tartışmayı gördüm, seti merak ettim sitesine girdim.
Velhasıl bir kaç örnek vardı birde yapımcının notu vardı.Ben o notu okuduktan sonra trilyoner olcağımı bilsem o seti illegal olarak elde etmem.
Bir kaç hafta sonra bir arkadaşım seti aldığını onda olduğunu söyledi o orjinal dvd yi bana Sinop tan İstanbul a gönderdi.O set normal ptt ile geldi aps filan yok abartmıyorum tam 1 ayda set geldi.Ptt zarfı v.s hala elimde.Giriş çıkış tarihleri var.
Dvdyi taktım anında antivirüs uyarı verdi.O öyle aklımda takılı kaldı.
Seti daha sonra hiç açmadım.
Merak ettim sordum ben muhattapına sordum sana yada başkasına değil.O da açıklamasını yaptığı yerin linkini atmış okudum.
Şimdi alan arkadaşım bunu para ile aldı, öyle o seti indircek edicek biri değil, orjinal dvd içeriği pcsine kopyaladı ve dvdyi bana yolladı.
Şimdi özetle bana ulaşan set budur.Yalan iftira çekememizlik benim görüş ve inanış değerlerimde yer almaz.
Burda edebiyat yapıcak değilim bizde bir çok şeyi illegal kullanıyoruz ama yapımcısı öyle bir laf söylemişki inançları ön planda olan o seti indirmez.
Ayrıca Allah şahit kalbim yüreğim rahat ben indirmedim illegal yol ile elde etmedim.Arkadaşımın aldığı eleman haksız kazanç elde ederek sattıysa bu seti onun sorunu.
Son olarak yapımcısı yok diyor bende var diyorum onun elinde olanda dvd benim elimde olanda dvd.Ne onun noter onaylı bir durumu var ne benim.Ben sordum yanıtımı aldım bu benim için yeterlidir. - 07-12-2009, 02:00:19Herkese mrb.
ben Ümit KAYACAN
yapılan bu şerefsizce,alçakca ad,isim kirleme işini kınıyorum bunu yapan kişinin açıklamasını bekliyorum
bu kardeşimiz Muhammed Fişek ,adlı üye benim msn listemde eklidir ve bugün bana bir şey sordu o konuşmayı buraya yazıyorum msn plus vs.. şey olmadğında msn tarzı yazıcam
muhammed-- abi türkekipcd si var mı sende lisanslı mı
ümitkayacan --var lisanslı
muhammed-- bana müşteri numarana veririmisin
ümitkayacan--ben alalı 1,2 yıl oldu o zmanlar böyle bir uygulama yoktu (burada varmış ama ben numaramı hatırlamadığımdan yok böyle bir uygulama dedim)
ümitkayacan --hayırdır neden lazım?
muhammed -- abi r10'da birisi eğitim hakkında öyle böyle yazmış onun için
konu kapandı
bir kaç saat sonra hakikat hocamla konuştum dedi ki bana böyle böyle bir konu var ben şaşkına döndüm tabi ,hayır hocam dedim bunu ben yazmadım
(sonradan anladım müşteri nosu neden istediğini hakikat hoca forumda paranıızı iade edebiliriz yazmış ondan dolayı benden istedi bend yok değince mecburen mühideğil,sizde kalsın gibi laflar etmek zorunda kaldı)
hakikat hoca'da bilir beni ben onun msn listesinde neredeyse 1,1.5 senedir ekliyim ne zaman bir sorunum olsa ona sorarım evet birbirimizi yüz yüze görmemiş olabilirz ama bana abi gibi davranıyor sorularıma incelikle cvp veriyordu kırmadan üzmeden neyse ben böyle bişey yapmak istesem niye 1 sene sonra niye yapayım seti alırım bi 10,20 gün bakarım sonra değerlendiririm niye böyle bi şey yapma ihtiyacı duyayım? Böyle kişiliksiz insanlar başkalarının ismini kullanarak saçma sapan şeyler yazarak kendine zarar verdiğinin farkında değil
şimdi muhammed bu konuya nasıl olsa bakıcaksın buraya senden de gerekli açıklayı yazmanı istiyorum - 07-12-2009, 02:09:41Mod admin kimse yokmu şu konu kilitlensin silinsin ya
Herkes hakikati koruma moduna geçti
Haklı eleştiriler yaptık ve fikirlerimizi belirttik ( Muhammetf adlı arkadaşı saymıyorum )
Piyasadaki insanlar olarak bir sette olmaması gereken şeyler olduğunu ve setin amatör yanlarının olduğunu belirttim
Art niyet gözetmeden sadece hakikatin eleştiriye açık olabileceğini düşünerek söylemiştim
Ama ondan çok burda onu yersizce saçma yorumlarla savunan ve mesajlarımızı okumaksızın yorum yapan dalkavuk takımı yüzünden konu çooook aştı kendini ve çamur atmalara yersiz ithamlara dönüştü.
Herkesin bir özeleştirisini yapması gerekiyor. Hakikatte hiçmi suç yokki ( çamur atan arkadaşı saymıyorm sadece gerçek eleştirileri kastediyorum ) hakkında olumsuz fikirler belirtiliyor.
Konu kilitlensin artık