Herkese mrb.
ben Ümit KAYACAN
yapılan bu şerefsizce,alçakca ad,isim kirleme işini kınıyorum bunu yapan kişinin açıklamasını bekliyorum
bu kardeşimiz Muhammed Fişek ,adlı üye benim msn listemde eklidir ve bugün bana bir şey sordu o konuşmayı buraya yazıyorum msn plus vs.. şey olmadğında msn tarzı yazıcam

muhammed-- abi türkekipcd si var mı sende lisanslı mı
ümitkayacan --var lisanslı
muhammed-- bana müşteri numarana veririmisin
ümitkayacan--ben alalı 1,2 yıl oldu o zmanlar böyle bir uygulama yoktu (burada varmış ama ben numaramı hatırlamadığımdan yok böyle bir uygulama dedim)
ümitkayacan --hayırdır neden lazım?
muhammed -- abi r10'da birisi eğitim hakkında öyle böyle yazmış onun için
konu kapandı

bir kaç saat sonra hakikat hocamla konuştum dedi ki bana böyle böyle bir konu var ben şaşkına döndüm tabi ,hayır hocam dedim bunu ben yazmadım
(sonradan anladım müşteri nosu neden istediğini hakikat hoca forumda paranıızı iade edebiliriz yazmış ondan dolayı benden istedi bend yok değince mecburen mühideğil,sizde kalsın gibi laflar etmek zorunda kaldı)

hakikat hoca'da bilir beni ben onun msn listesinde neredeyse 1,1.5 senedir ekliyim ne zaman bir sorunum olsa ona sorarım evet birbirimizi yüz yüze görmemiş olabilirz ama bana abi gibi davranıyor sorularıma incelikle cvp veriyordu kırmadan üzmeden neyse ben böyle bişey yapmak istesem niye 1 sene sonra niye yapayım seti alırım bi 10,20 gün bakarım sonra değerlendiririm niye böyle bi şey yapma ihtiyacı duyayım? Böyle kişiliksiz insanlar başkalarının ismini kullanarak saçma sapan şeyler yazarak kendine zarar verdiğinin farkında değil
şimdi muhammed bu konuya nasıl olsa bakıcaksın buraya senden de gerekli açıklayı yazmanı istiyorum