• 25-11-2012, 09:19:23
    #1
    Arkadaşlar telefon alacağım ama hangisini alacağımı şaşırttım.

    Beni en azından 2-3 yıl götürcek bir telefon olmasını istiyorum.

    S3 alsam garantili vs alıcam çünkü TR de satılan cihazlar.
    i5 alsam yurtdışı olucak.Garantisiz falan ama bir nevide çekici geliyor.Yani satmaya kalksamda S3 e göre fiyat farkı ilerleyen zamanlarda fazla olacaktır diye tahmin ediyorum belkide yanlıştır ama.

    Sizce ne almalıyım ?
  • 25-11-2012, 09:22:47
    #2
    Kesinlikle s3.performans acisindan bu. Ama fiyatlar cabuk dusuyor Tek kotu yani bu.

    Sent from Samsung Galaxy S ll
  • 25-11-2012, 09:32:47
    #3
    Wifi - İnternette rahatça gezmem gerekiyor.Bir şeye tıkladığımda yok flash desteği yok vs gibi bişey demesini istemiyorum kesintisiz olmasını istiyorum , müzik ,kısayol uygulamalar(anında bankacılık vs) - pek oyun oynayan bir insan değilimdir.Çok nadir olur benim için.

    i5 kendi işletim sistemini oluşturduğu için bana göre daha stabil çalışan bir telefon.
    Ama bir taraftada android var yani sürekli gelişen ücretsiz birsürü uygulama vs olucak.

    S3 beni ne kadar idare eder onu bilmiyorum.Ama görüyorum milletin elinde hala 3gs ler bile dolaşıyor yani ki i5 beni daha fazla idare eder gibime geliyor.Fakat s3 ün performansı söylenenlere göre daha iyi.

    Kafam çok daha karıştı bu yazıyı yazınca
  • 25-11-2012, 09:39:11
    #4
    HAslinda ikisininde performansi cok iyi, aralarinda daglar kadar fark felan yok. Simdi android fanboy ve apple fanboy arkadaslar kavga etmeye baslar . Sen IOS isletim sisteminimi yoksa Androidimi seviyorsun, hangisi hosuna gidiyor olay burda. ikiside cok guzel telefon ve seni uzun sure idare eder, dedigim gibi olay isletim sisteminde hangisi hosuna gidiyor, basit ve kullanisli geliyorsa onu al.

    Not : Ben hem android hemde iphone telefonlari var iksinide kullaniyorum. Programlar olayinda android gelisiyor dogru ucretli ucretsiz bir suru program geliyor fakat apple'in daha cok var. Zaten Jailbreak yaparsan para vermen felan gerek kalmaz, istedigin buyun uygulamalari ve oyunlari bedava indirirsin, o konuda dert etme..

    2. edit : iPhonede flash yok dogru, suan butun unlu dizi siteleri html 5 e destek veriyor ve bu sekilde iphonenizden ayni flashli gibi dizileri ve filmleri seyredebiliyorsunuz, ayrica apple store'den adini simdi tam hatirlayamadigim bir browser indirirseniz kasmadan butun flashli sitelere girebilirsiniz androiddeki gibi. Ugrastiran birseyde degil sadece uygulamayi indiriyorsunuz o kadar.
  • 25-11-2012, 09:54:25
    #5
    Birazdan kavga cikar bu konuda
    Hocam bende iPhone 4 var memnunum telefonumdan ama ekrani kucuk geliyor secenekler arasinda yok ama Note 2 de guzel bir telefon yani benim acimdan ama ekran buyuklugune takintiniz yoksa kesinlikle iPhone 5


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 25-11-2012, 10:12:02
    #6
    Konuşmaya gerek bile yok

  • 25-11-2012, 10:15:32
    #7
    Galaksi s3 kulağa değil kafaya bile göre değil. Şık kaçmıyor özellikle minyon insanlarda. Tablet kulakta izlenimi veriyor. Bence 5 iyidir...
  • 25-11-2012, 10:15:43
    #8
    S3 u sevmedim. dis tasarim rezalet. i5 veya daha dusuk maliyetli s2 oneririm.
  • 25-11-2012, 10:17:19
    #9
    puffin browser iphone için ideal tarayıcıdır..