• 25-11-2012, 10:20:50
    #10
    thymus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Galaksi s3 kulağa değil kafaya bile göre değil. Şık kaçmıyor özellikle minyon insanlarda. Tablet kulakta izlenimi veriyor. Bence 5 iyidir...
    O yüzden S3'ten bile daha büyük olan Galaxy Note 1/2'nin satışları çok güzel zaten. İnsanlar ne aldıklarını bilmiyorlar demek ki..
    Apple tarafından kazıklanmayı ne çok seviyor insanlar..
    Google Nexus 4 ve iPhone 5 özellik karşılaştırması:
    (Nexus 4 ABD'de Kontratsız $349. iPhone 7 ancak bu özelliklere sahip olur)
    http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=5048
  • 25-11-2012, 10:28:23
    #11
    Ne alaka, ne kadar satilip satilmadigi onemli degil evet degil.. senin hangisini sevdigin hosuna gittigi onemli. Note 2 dunyada en cok satilan telefon olsa bile oyle diye almak zorundami insan? ( Bakin bunu diyorum mesela cogu insan Apple marka telefonlari veya pc leri sekil olsun diye aliyorlar, gayet yanlis bence seversen al sevmezsen alma kardesim dimi) Arkadas sadece kendi dusundugunu yazmis buyuk demis, kimine gore cok buyuk kimine gore normal geliyor gayet dogal birsey. Bir markayi o kadar sahipleniyorki insanlar diger marka ondan cok unlu olup veya daha cok satilinca hemen nefret etmeye basliyorlar bos yere.. garip..
  • 25-11-2012, 10:31:40
    #12
    HellWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ne alaka, ne kadar satilip satilmadigi onemli degil evet degil.. senin hangisini sevdigin hosuna gittigi onemli. Note 2 dunyada en cok satilan telefon olsa bile oyle diye almak zorundami insan? ( Bakin bunu diyorum mesela cogu insan Apple marka telefonlari veya pc leri sekil olsun diye aliyorlar, gayet yanlis bence seversen al sevmezsen alma kardesim dimi) Arkadas sadece kendi dusundugunu yazmis buyuk demis, kimine gore cok buyuk kimine gore normal geliyor gayet dogal birsey. Bir markayi o kadar sahipleniyorki insanlar diger marka ondan cok unlu olup veya daha cok satilinca hemen nefret etmeye basliyorlar bos yere.. garip..
    Nefret ettiğim yok, Apple'ın insanları kazıklamasına göz yummak istemiyorum. Sattığı telefonun özelliklerine, bir de fiyatına bakın. iPhone pahalı olduğu için daha çekici, havalı, şekil görünüyor insanlara, herkeste yok ya genelde bunun için alıyorlar.
    Not: Samsung sevmem aslında, Sony'den başkasını tanımam ben. Tarafsız bakıyorum yani bu konuda
  • 25-11-2012, 10:36:02
    #13
    yulet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Nefret ettiğim yok, Apple'ın insanları kazıklamasına göz yummak istemiyorum. Sattığı telefonun özelliklerine, bir de fiyatına bakın. iPhone pahalı olduğu için daha çekici, havalı, şekil görünüyor insanlara, herkeste yok ya genelde bunun için alıyorlar.
    Tamamen katiliyorum size.. Bir cok insan o yuzden aliyor ve cok aptalca bence, ama dedigim gibi sevip alan da var, mesela ben Ben android kullandim - s2,note,infuse felan hepsini denedim ama androide alisamadim ve iphone 4 aldim. Burda fiyatlari uygun samsungla aralarinda pek fark yok. Turkiyede oyle degil sanirim iphone fiyatlari cok ucuk.

    Ben konuyu acan arkadasa aynen dedigimin arkadasindayim, tandiklarinda android varsa al biraz kullan ve birde iphone kullan hangi isletim sistemi senin kafana yatarsa onu al, ikisininde tipi fena degil (bence)herturlu giderleri var Biri cok unlu diye almak sacmalik. Benim sana onerim iPhone 5 tabi ki ama apple oldugu icin degil bana kullanim bakimindan daha pratik oldugu icin.
  • 25-11-2012, 11:22:12
    #14
    s3 al o donanım senı 4 yıl idare eder ama 4 yıl sonra yarı fıyatına satacagını unutma s3 te bir most vanted oyna zaten baska telefon bakmassın ben s 2de oynadım telefona bi kere daha asık oldu adamlar grafıklerı pc gıbı yapmıs tabi iphonedede saglam oyunlar var ama tercihim s3tur
  • 25-11-2012, 11:50:06
    #15
    hertürlü samsung
  • 25-11-2012, 11:57:54
    #16
    Hocam en iyisi iphone. Samsung yere düşünce paramparça oluyor. İphone 4s'imi 2. Kattan düşürmüştüm hiçbirşey olmadı. Hatta internette incelemeleri bile var
  • 25-11-2012, 12:03:51
    #17
    HellWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    HAslinda ikisininde performansi cok iyi, aralarinda daglar kadar fark felan yok. Simdi android fanboy ve apple fanboy arkadaslar kavga etmeye baslar . Sen IOS isletim sisteminimi yoksa Androidimi seviyorsun, hangisi hosuna gidiyor olay burda. ikiside cok guzel telefon ve seni uzun sure idare eder, dedigim gibi olay isletim sisteminde hangisi hosuna gidiyor, basit ve kullanisli geliyorsa onu al.

    Not : Ben hem android hemde iphone telefonlari var iksinide kullaniyorum. Programlar olayinda android gelisiyor dogru ucretli ucretsiz bir suru program geliyor fakat apple'in daha cok var. Zaten Jailbreak yaparsan para vermen felan gerek kalmaz, istedigin buyun uygulamalari ve oyunlari bedava indirirsin, o konuda dert etme..

    2. edit : iPhonede flash yok dogru, suan butun unlu dizi siteleri html 5 e destek veriyor ve bu sekilde iphonenizden ayni flashli gibi dizileri ve filmleri seyredebiliyorsunuz, ayrica apple store'den adini simdi tam hatirlayamadigim bir browser indirirseniz kasmadan butun flashli sitelere girebilirsiniz androiddeki gibi. Ugrastiran birseyde degil sadece uygulamayi indiriyorsunuz o kadar.
    Uygulamanın adı puffin.
    Puffin Web Browser ile tüm flashlı siteleri görüntüleyebiliyorsunuz ve videoları izleyebiliyorsunuz.

    Hocam sana hangisi kolay geliyor..? Ben i3G kullandım paşalar gibi 3 yıl. Şimdi 4S'im var. Jailbreak yaparsan telefona getirebileceğin ek özellikleri söyliyim sana ve iphoneun ayrıcalıklarını;
    -Bluetooth
    -Açık ulan uygulamaları tek dokunuşla kapatabilirsiniz.
    -Uygulamadan çıkarken ve telefonu kilitlerken parmak hareketlerinizle yapabilirsiniz. Böylece home tuşunu ve kilit tuşunu neredeyse hiç kullanmazsınız.
    -Safariyi aşağıya kaydırınca sayfayı otomatik yeniletebilirsiniz (ufak bir özellik ama benim çok işime yarıyor)
    -Neredeyse tüm uygulamaları ücretsiz indirebilirsiniz.
    -iMessage özelliği ile iphonle'lar arasında ücretsiz mesajlaşabilirsiniz (whatsapp mantığı)
    -Bilgisayar başında çok zaman geçiriyorsanız tüm mesajlarınızı bilgisayarda tarayıcınız üzerinden yazabilirsiniz. Telefonunuzun istemiyorsanız ışığı bile yanmaz.
    -Yukarıya bir menü yapıp wifi,3G,bluetooth,location,uçuş modu,ışık,açık olan uygulamaları kapama ve yeniden başlatma gibi tüm işlemleri hızlıca yapabilirsiniz.
    -Wifiniz jailbreak sonrası normal samsunglara ve jailbreaksiz iphonelara göre kat ve kat daha uzun mesafe çeker (örneğin normal telefon 3 wifi görüyorsa merkezi yerde sizin telefonunuz 7-8 tane görür).
    -Tüm uygulamalarınızı şifreleyebilirsiniz.
    -Bir güvenlik programı aracılığı ile, eğer telefonunuzda yanlış şifre girilirse (örneğin çalındı allah korusun ve hırsız bir şifre salladı), Hırsızın haritada yerini bildiren görsel, ve ön kameradan çekilmiş fotoğraf direk e-posta adresinize gönderilir.
    -iOS işletim sistemine aynı mac gibi virüs girme olasılığı çok çok düşüktür

    İşin eğlenceli olan kısmını pek yazmadım...
    Bu özellikler ile telefonunuzu özelleştirebilirsiniz. yalnız i5 ios6 jailbreak için biraz daha beklemek gerekebilir.
    Artık karar sizin
  • 25-11-2012, 15:45:41
    #18
    yulet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konuşmaya gerek bile yok

    Ne alakası var şimdi bu bi kriter mi? Android 394345 tane markada 349019032694 tane telefonda var. Ama iOs sadece 4 tane modelde var. Bırak ta ilk sırada olsun.