HellWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HAslinda ikisininde performansi cok iyi, aralarinda daglar kadar fark felan yok. Simdi android fanboy ve apple fanboy arkadaslar kavga etmeye baslar . Sen IOS isletim sisteminimi yoksa Androidimi seviyorsun, hangisi hosuna gidiyor olay burda. ikiside cok guzel telefon ve seni uzun sure idare eder, dedigim gibi olay isletim sisteminde hangisi hosuna gidiyor, basit ve kullanisli geliyorsa onu al.

Not : Ben hem android hemde iphone telefonlari var iksinide kullaniyorum. Programlar olayinda android gelisiyor dogru ucretli ucretsiz bir suru program geliyor fakat apple'in daha cok var. Zaten Jailbreak yaparsan para vermen felan gerek kalmaz, istedigin buyun uygulamalari ve oyunlari bedava indirirsin, o konuda dert etme..

2. edit : iPhonede flash yok dogru, suan butun unlu dizi siteleri html 5 e destek veriyor ve bu sekilde iphonenizden ayni flashli gibi dizileri ve filmleri seyredebiliyorsunuz, ayrica apple store'den adini simdi tam hatirlayamadigim bir browser indirirseniz kasmadan butun flashli sitelere girebilirsiniz androiddeki gibi. Ugrastiran birseyde degil sadece uygulamayi indiriyorsunuz o kadar.
Uygulamanın adı puffin.
Puffin Web Browser ile tüm flashlı siteleri görüntüleyebiliyorsunuz ve videoları izleyebiliyorsunuz.

Hocam sana hangisi kolay geliyor..? Ben i3G kullandım paşalar gibi 3 yıl. Şimdi 4S'im var. Jailbreak yaparsan telefona getirebileceğin ek özellikleri söyliyim sana ve iphoneun ayrıcalıklarını;
-Bluetooth
-Açık ulan uygulamaları tek dokunuşla kapatabilirsiniz.
-Uygulamadan çıkarken ve telefonu kilitlerken parmak hareketlerinizle yapabilirsiniz. Böylece home tuşunu ve kilit tuşunu neredeyse hiç kullanmazsınız.
-Safariyi aşağıya kaydırınca sayfayı otomatik yeniletebilirsiniz (ufak bir özellik ama benim çok işime yarıyor)
-Neredeyse tüm uygulamaları ücretsiz indirebilirsiniz.
-iMessage özelliği ile iphonle'lar arasında ücretsiz mesajlaşabilirsiniz (whatsapp mantığı)
-Bilgisayar başında çok zaman geçiriyorsanız tüm mesajlarınızı bilgisayarda tarayıcınız üzerinden yazabilirsiniz. Telefonunuzun istemiyorsanız ışığı bile yanmaz.
-Yukarıya bir menü yapıp wifi,3G,bluetooth,location,uçuş modu,ışık,açık olan uygulamaları kapama ve yeniden başlatma gibi tüm işlemleri hızlıca yapabilirsiniz.
-Wifiniz jailbreak sonrası normal samsunglara ve jailbreaksiz iphonelara göre kat ve kat daha uzun mesafe çeker (örneğin normal telefon 3 wifi görüyorsa merkezi yerde sizin telefonunuz 7-8 tane görür).
-Tüm uygulamalarınızı şifreleyebilirsiniz.
-Bir güvenlik programı aracılığı ile, eğer telefonunuzda yanlış şifre girilirse (örneğin çalındı allah korusun ve hırsız bir şifre salladı), Hırsızın haritada yerini bildiren görsel, ve ön kameradan çekilmiş fotoğraf direk e-posta adresinize gönderilir.
-iOS işletim sistemine aynı mac gibi virüs girme olasılığı çok çok düşüktür

İşin eğlenceli olan kısmını pek yazmadım...
Bu özellikler ile telefonunuzu özelleştirebilirsiniz. yalnız i5 ios6 jailbreak için biraz daha beklemek gerekebilir.
Artık karar sizin