HAslinda ikisininde performansi cok iyi, aralarinda daglar kadar fark felan yok. Simdi android fanboy ve apple fanboy arkadaslar kavga etmeye baslar

. Sen IOS isletim sisteminimi yoksa Androidimi seviyorsun, hangisi hosuna gidiyor olay burda. ikiside cok guzel telefon ve seni uzun sure idare eder, dedigim gibi olay isletim sisteminde hangisi hosuna gidiyor, basit ve kullanisli geliyorsa onu al.
Not : Ben hem android hemde iphone telefonlari var iksinide kullaniyorum. Programlar olayinda android gelisiyor dogru ucretli ucretsiz bir suru program geliyor fakat apple'in daha cok var. Zaten Jailbreak yaparsan para vermen felan gerek kalmaz, istedigin buyun uygulamalari ve oyunlari bedava indirirsin, o konuda dert etme..
2. edit : iPhonede flash yok dogru, suan butun unlu dizi siteleri html 5 e destek veriyor ve bu sekilde iphonenizden ayni flashli gibi dizileri ve filmleri seyredebiliyorsunuz, ayrica apple store'den adini simdi tam hatirlayamadigim bir browser indirirseniz kasmadan butun flashli sitelere girebilirsiniz androiddeki gibi. Ugrastiran birseyde degil sadece uygulamayi indiriyorsunuz o kadar.