• 27-09-2012, 13:34:56
    #19
    Üyeliği durduruldu
    Bir an dedim rezil olduk kıza. Bir kızla buluşmaya giderken cebimde 150-200 TL para olmazsa dışarı bile çıkmıyorum. Hele ki 23 yaşındayım bu yaşta sevgilin bile olmasa normal kız arkadaşınla dışarı çıksan tüm masrafları ödemek zorundasın. Trust doğru diyor ben çok insan tanıyorum arabası olan ama cebinde aylık akbil ve maksimum 10tl anca olan.
  • 27-09-2012, 14:03:43
    #20
    Kimsenin cebindeki parayı dalga amaçlı yorumlamak kimseye düşmez arkadaşlar. Polemiğe yönelik mesajlar atmayın, mesajları sildim ancak bir dahakine uzaklaştırmak zorunda kalırım.

    Konunun yönünü değiştirmeyelim lütfen.
  • 27-09-2012, 14:28:10
    #21
    çok kötü bir durum , aşk nelere kadir
  • 27-09-2012, 14:54:00
    #22
    Buna benzer bir olay benimde konuya muhatap olduğum dayımın oğlunun başına geldi.

    hafta sonu birgün telefonum çalıyor (ödemeli arıyor) dedim hayırdır salim beni hayatta aramaz işi düşmese neyse açtım telefonu hayırdır salim abi müsaitsen ben falan falan cafedeyim 5-6 kişi arkadaş ortamı var mutlaka gelmen lazım. benim onlarla hayatta işim olmaz ama ısrar edince varbunda bir bit yeniği dedim. Allahtan kötü günler için hep kredi kartımda limit bırakırım yada cebimde nakit olur. Bende saf saf gittim ortam süper kızlar gençler kopuyor aradan biraz zaman geçti iş para ödemeye geldi salim çekti beni kenera abi gözünü sevim sende para varsa öde ben sana sonra öderim dedi 6 tane genç hepside birbirine güvenerekten cafeye gidiyor. yeniliyor içiliyor iş hesap ödemeye gelince 1 kuruş para çıkmıyor kendilerinden ama gençlik işte çıkardık parayı paşa paşa bayıldık, sonra bana parayı ödemek istedi bu sefer ben istemedim huyum değildir, aynı ortamda hesap ödemişsem kimseden 1 kuruş istemem bugün ben öderim yarın sen ödersin diye sallarım o an.

    işin aslı.....bu devrirde babana bile güvenmicen... lafı bu olsa gerek
  • 27-09-2012, 14:56:53
    #23
    olayı çok güzel soyutlamışsınız zevk alarak okudum
    • masterthone
    masterthone bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 27-09-2012, 18:48:57
    #24
    Üyeliği durduruldu
    Büyük geçmiş olsun. İstanbul'da aynı olayı yaşasan bütün garsonlar etrafını sarar, patron, müdür ve hatta aşçı bile gelir kızın yanında seni ezer ezer bir ton laf söyler atar dükkandan.
    Ben daha İstanbul'da böyle bi mekana rastlamadım.
  • 27-09-2012, 20:21:27
    #25
    meneleos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Büyük geçmiş olsun. İstanbul'da aynı olayı yaşasan bütün garsonlar etrafını sarar, patron, müdür ve hatta aşçı bile gelir kızın yanında seni ezer ezer bir ton laf söyler atar dükkandan.
    Ben daha İstanbul'da böyle bi mekana rastlamadım.

    Hocam istanbuldaki butun mekanlara gidip para odemeden cikmayami calisiyon
  • 27-09-2012, 20:36:16
    #26
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Ben de hikayenin gidişatına bakınca kız hesabı önceden ödemiş diye düşündüm
  • 27-09-2012, 20:38:58
    #27
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Arkadaşlar niyeymiş ben bunu anlamıyorum. Kız arkadaşınla maddi durumların yakınsa ortak ödersin hesabı. Nolcakmış. Böyle kızlar var dünyada bu kadar takıntılı olmayın.