Buna benzer bir olay benimde konuya muhatap olduğum dayımın oğlunun başına geldi.
hafta sonu birgün telefonum çalıyor (ödemeli arıyor) dedim hayırdır salim beni hayatta aramaz işi düşmese neyse açtım telefonu hayırdır salim abi müsaitsen ben falan falan cafedeyim 5-6 kişi arkadaş ortamı var mutlaka gelmen lazım. benim onlarla hayatta işim olmaz ama ısrar edince varbunda bir bit yeniği dedim. Allahtan kötü günler için hep kredi kartımda limit bırakırım yada cebimde nakit olur. Bende saf saf gittim ortam süper kızlar gençler kopuyor aradan biraz zaman geçti iş para ödemeye geldi salim çekti beni kenera abi gözünü sevim sende para varsa öde ben sana sonra öderim dedi

6 tane genç hepside birbirine güvenerekten cafeye gidiyor. yeniliyor içiliyor iş hesap ödemeye gelince 1 kuruş para çıkmıyor kendilerinden ama gençlik işte çıkardık parayı paşa paşa bayıldık, sonra bana parayı ödemek istedi bu sefer ben istemedim huyum değildir, aynı ortamda hesap ödemişsem kimseden 1 kuruş istemem bugün ben öderim yarın sen ödersin diye sallarım o an.
işin aslı.....bu devrirde babana bile güvenmicen... lafı bu olsa gerek