+++++1 her konuya böyle damlıyor bu arkadaş, milleti karıştırıp kaçıyor. Aslında ilgilenilmese bu KMLGRLR'e cevap yazılmasa. Kendi kendine yazsın dursun belki düzelir
Ermeniler hain değil mi şimdi ?
Birşeyler derdim ama neyse..
-rep borcum olsun
EDİT: -repini verdim doya doya kullan. Repine ve mesaj sayına güvenme
Sen benim repe felan önem verdiğimi mi sanıyorsun. Tartıştığımı da hatırlamıyorum seninle ama hangi konuda kuyruğuna bastım da şimdi gelmiş acısını çıkarmaya çalışıyorsun anlamadım. Sen ve gibiler cevap vermeyin bana zaten.Bu forumda hangi üyenin nasıl biri olduğunu bilecek kadar eskiyim. Tartışmaktan zevk aldığım birkaç kişi var diğerlerine cevap bile vermiyorum iki dakika sonra senin gibi seviyeyi düşürmeye çalıştıkları için. Ve ben nerede kaçmışım. Birşey söylediysem arkasında dururum.
Canımın içi,geçmişi bilmem ama Araplar hala satıyorlar kendi topraklarını, yeraltı zenginliklerinin hepsini Amerikalıya İngilize bilmem nereye, bak Dubai yi o hale kim getirdi farz-ı misal , Arap topraklarının milyar dolusu varil varil petroller nereye akıyor kim çıkarıyor canım benim ? Yunan a Ermeniye düşman gözüyle bakmışmışız, senin kundaktaki bebeğine kurşun sıksınlar köylerine girip karına kızına tecavüz etsinler ve sen bunlara düşman gözüyle değilde kardeş gözüyle bak ? Ayrıca Ruslara düşman gözüyle kim bakıyor ben göremedim bu güne kadar düşman gözüyle bakıldığını Rusya ya. Hindistanlı kalitesiz diye kim demiş ? Biraz küçük bir örnek olacak ama , anadolunun en ücra köşelerinde bile bu gün kadınlar , HİNT ipeği ni bilir. Pakistanın hepsine terörist gözüyle bakıyormuşuz, bre adam ! terörü aramana gerek yok taa pakistanlara gidip, senin ülkende de var terör, bunu ilk başta sen bilmelisin 1 kişinin yaptığını tüm topluma MÂL etmemeyi.Ben sanmıyorum bizim halkımızın böyle düşündüğünü, ama senin gibi düşünenler var işte ne yazıkki.
Senin için fesat arkadaşım, ben ne desem boş sana.
Ben senin canının içi değilim. Araplar sattı derken kendi topraklarını değil, bizi kastettim.
O Ermeni'ye sen bir dönem "en sadık millet" demiyor muydun. Kundaktaki bebeğine kurşun sıkan Ermeni jenerasyonu hata etmiş, hainlik etmiş. Ama sen bu yüzden, dün bir konuda ileri giden bir arkadaşın Araplara dediği gibi, vay efendim "en dönek millet" diyemezsin.
İnkılap Tarihi derslerinde neler okutuluyor bu ülkeye hiç araştırmıyorsunuz sanırım.
Televizyonlarda Pakistan'la ilgili haber sadece orada bir terörist saldırısı olduğunda görürsün. Hindistan'dan haber varsa yolda banyo yapan insanlar gösterilir.
Tüm bu ön yargılara sahip olanların içi fesat değil, benimki fesat öyle mi. Peki.
kmlgrl nin demek istediğini yanlış anlamış bazıları hemen saldırıya geçmiş.
Türkiyede yunanlılar düşman olarak bilinir. Peki her yunanlı türk düşmanımı diye soran kim ?
Hintlilerin hepsinin fakir ve ineğe taptığını sanan bir çoğunluk var. Oysa Hindistanda milyonlarca müslüman ve farklı dinlere inanan insan var. İneğe tapma değil kutsal sayma olayını kim doğrusunu biliyor ?
Ülkenin büyük bölümü İran'ın yaşanılmaz bir yer olduğu ve şeriat yüzünden insanların haklarının tamamını engellediğini düşünüyor.
Somalideki çoğunluğun korsan olduğu düşünüyor.
Ülkemizde hala arapça ile farsçanın farklı diller olduğunu bilmeyen milyonlar var. İranlıların arapça konuştuğunu sananlar var.
Saha yakın bir örnek ise Cihan haber ajansını telefonla aradığımda Süleyman adındaki bir milletvekilinin sırbistanda görev yapmasından dolayı sırp ilan etmelerinin yanlış olduğunu söylediğimde orda müslüman mı yaşıyormuş diyen yetkili var.
Rus ve slav kökenli kızların herşeye dünden razı olduğunu düşünen milyonlarca insanımız var.
Böyle bir ülkede yaşıyoruz ve sonra bir chat sitesinde türklere terörist dedikleri içinmi sorun yapacağız. Biz olabildiğince düzgün davranalım herkese bizi bilen bilsin. Bilmeyenler de atıp tutmaya devam etsin. Ama biz kendimiz hata yapıyoruz ve karşımızdaki insanlardan aynı hataları görünce şaşırıyoruz.
Evet, teşekkür ederim.
Son olarak, Bosna'da Başbakanın yaptığı konuşma anlayana çok şey ifade ediyordu. Tavsiye ederim.
Evet, inkar edenlere hitaben yazılmış olduğunu görebiliyorum fakat sizin imanızı merak etmiştim, açıklamak istememenize saygı duyarım ama tahmin ettiğim gibiyse umuyorum da inanıp gibi gözüküpte götürmeyi alışkanlık edenlerin sahip olacağını beklemiyorsunuzdur, zira çok beklemeniz gerekicek

Ayrıca " Kardak için safsataya gerek yoktu 2 kayalıktan ibaret, kurtardılarda ne oldu " diyerek yurdumun bir karış toprağını dahi önemsiz görülmesi çok ayrı bir konu. Tabi tekrar söylüyorum siz açmadığınız için bu benim kendi çıkarımlarım, farklı bir anlamı varsa bilemem.
Moğollar bir şarkısında diyor ya, "sanki onlar hancı, halkına yabancı, biz ise kiracıyız da evden atmalı". İmzamdaki ayet te buna benzer birşeyler çağrıştırıyor bana. Siz ne anlıyorsunuz, o size kalmış.