KMLGRLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz görmemişsiniz ama durum öyle. "Öyle yansıtıldı diye öyle düşünülüyor" diyorsunuz ama Türkiye'yi de böyle yansıtıyorlar şikayet edilecek bir durum yok yani. Biz acaba İran, yaftalandığı gibi "fakir, yobaz" biryer mi diye, Hindistan sefalet içinde mi diye merak ediyor muyuz, o adamlar da merak etmiyor Türkler cidden terörist mi diye.

İmzam konusundaki sorunuza; evet ayet yanında hangisi olduğu da yazıyor. İnkar edenlere hitaben yazıldığına göre, yurdun sahibi de inkar etmeyenler oluyor böylece. Ama ben daha derin anlamlar yüklüyorum orası bana kalsın.
Evet, inkar edenlere hitaben yazılmış olduğunu görebiliyorum fakat sizin imanızı merak etmiştim, açıklamak istememenize saygı duyarım ama tahmin ettiğim gibiyse umuyorum da inanıp gibi gözüküpte götürmeyi alışkanlık edenlerin sahip olacağını beklemiyorsunuzdur, zira çok beklemeniz gerekicek Ayrıca " Kardak için safsataya gerek yoktu 2 kayalıktan ibaret, kurtardılarda ne oldu " diyerek yurdumun bir karış toprağını dahi önemsiz görülmesi çok ayrı bir konu. Tabi tekrar söylüyorum siz açmadığınız için bu benim kendi çıkarımlarım, farklı bir anlamı varsa bilemem.