Canımın içi,geçmişi bilmem ama Araplar hala satıyorlar kendi topraklarını, yeraltı zenginliklerinin hepsini Amerikalıya İngilize bilmem nereye, bak Dubai yi o hale kim getirdi farz-ı misal , Arap topraklarının milyar dolusu varil varil petroller nereye akıyor kim çıkarıyor canım benim ? Yunan a Ermeniye düşman gözüyle bakmışmışız, senin kundaktaki bebeğine kurşun sıksınlar köylerine girip karına kızına tecavüz etsinler ve sen bunlara düşman gözüyle değilde kardeş gözüyle bak ? Ayrıca Ruslara düşman gözüyle kim bakıyor ben göremedim bu güne kadar düşman gözüyle bakıldığını Rusya ya. Hindistanlı kalitesiz diye kim demiş ? Biraz küçük bir örnek olacak ama , anadolunun en ücra köşelerinde bile bu gün kadınlar , HİNT ipeği ni bilir. Pakistanın hepsine terörist gözüyle bakıyormuşuz, bre adam ! terörü aramana gerek yok taa pakistanlara gidip, senin ülkende de var terör, bunu ilk başta sen bilmelisin 1 kişinin yaptığını tüm topluma MÂL etmemeyi.Ben sanmıyorum bizim halkımızın böyle düşündüğünü, ama senin gibi düşünenler var işte ne yazıkki.
Senin için fesat arkadaşım, ben ne desem boş sana.
Ruslar ile Türk'lerin ilişkileri ufak tefek atışmalar ve pürüzler dışında özellikle son yüzyıllarda gayet paralel şekilde problemsiz olarak gitmiştir.
Rusya, Cumhuriyet'imizi ilanımızdan sonra bize en çok destek veren ülke olmuştur. Bu sebeple ilişkiler o dönem oldukça gelişmiştir fakat bir dönem sonra " eyvah komünizm geliyor " safsataları sebebiyle Rusya ile bağlantılarımız zayıf duruma düşmüş ve Rusya sanki rejime dış bir tehdit olarak kalmış.
Bunun dışında Rusya'nın Türkiye ile yaşadığı herhangi bir durum yoktur.