• 14-06-2010, 01:43:48
    #10
    Üyeliği durduruldu
    Allah belanızı versin !

    yine mi ya
  • 14-06-2010, 01:44:08
    #11
    Reveloper
    Ya işte mantığının sınırını senin :@

    Devletin kendi parası kendine yetmiyormu ya küçücük bir karakola maddi yardım yapamıyormu!!!

    3 dağın arasında kalan bir karakol olurmu küçücük ALLAH RIZASI için o karakol dağlardan birinin en tepesine taşınmalı vede son teknoloji olan hareket sensörü 4 bir tarafa dağılmalı.

    5 tane daha vatan evladı vereceğimize o parayı ben vermeye razıyım! Yeter artık ya bu vatanın toprağına kemik değil, ağaç dikilsin!
  • 14-06-2010, 01:44:46
    #12
    Hiç mi ders alınmıyor ya kaçıncı bu ya bilerek mi o karakol orda anlamıyorum ki kaçıncı aktütün bu Allah rahmet eylesin Kan durmuyor artık elimizden artık dua etmekten başka bir şey gelmiyor
  • 14-06-2010, 01:56:26
    #13
    Hiçbi sitede göremedim daha.Hurriyet , milliyet, dha,iha , ensonhaber , haberturkun sitelerine baktım.
  • 14-06-2010, 02:00:34
    #14
    Üyeliği durduruldu
    dediğim gibi henüz tvdede yok internettede.

    2 saatten fazla oldu bana haber geleli sanırım gece olduğundan haberlere yansımadı hala.
  • 14-06-2010, 02:03:42
    #15
    kudurdu köpekler iyice artık bi dur denmeli
  • 14-06-2010, 02:05:00
    #16
    Üyeliği durduruldu


    Allah rahmet eylesin umarım haber dogru degıldır bu nasıl bır karokoldur
    3 dagın dıbıne karokol kurulurmu bu karokol neden tum savas uzmanlarının komutanların dedigı gbı bır dagın zırvesıne kurulmaz bu cocuklar neden ölüme gonderılır
    HAİN KÖPEKLERE evladlarımızı öldurmek ıcın fırsat tanıyor bu karokol
  • 14-06-2010, 02:22:04
    #17
    Çok zor bir durum askerliğini doğuda uç karakollarda yapanlar bilirler sadece baskın olduğu zaman değil her zaman yaşanan bir zorluk var acaba sorusu son güne kadar hep akıllarda oluyor.

    Vatani görevini Jandarma Komando olarak yapmış ve o psikolojiyi çok iyi bilen ve yaşamış birisi olarak yazıyorum.

    Bundan önceki baskında Aktütün Karakol Komutanı olarak orada bulunan Komutan Ankara'ya tayini çıktından sonra tekrar doğuya bizi denetlemek için gelmişti. Bize öyle şeyler anlattı ki kendi durumumuzdan şikayetçi halimizden utanıp ağladığımızı hatırlıyorum.

    Burada herkes çok rahat -rep +rep derdinde bu durum gerçekten ne kadar rahat olduğumuzu gösteriyor.

    Bu durumdaysak orada bizim için kendilerini feda edenler nedeniyle
  • 14-06-2010, 02:34:59
    #18
    olay doğru malesef. eğer çatışma halen sürüyorsa vermezler basına. ayrıca şu "aktütün saldırısından" kale gibi oldu diye biliyorum orayı.