• 02-06-2010, 15:10:25
    #19
    fast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ulu önder yaşıyorda haberimizmi yok ? Arkadaşın söylemek istediği farklı birşey, konuya Atatürk'ü alet etmeyin lütfen... -rep ..

    Erdoğan gerekli açıklamayı sert biçimde yaptı, neredeyse hakaret edecekti, hatta israile "soysuzlar" dedi.

    Saygılarımla
    Ahmedinejad'ın liderlik sıfatı taşıdığına inanmadığım için bir kıyaslama yaptım. Atatürk'ün özellikleri ile ahmedi karşılaştırırsak görebiliriz sanırım. Lider olabilecek insanlar vardır ama ahmed onlardan biri değil. Tabi bu benim fikrim.

    İnsanların fikirlerine saygı duymayı ve düşünmeyi öğrendiğimizde her şey hallolacaktır. yoksa konu "ahmedinejad gibi cesur adam istiyoruz" olabilirdi.

    Yani konuya Atatürk'ün alet edildiği yok, Atatürk'ün örnek alınması var.
    -rep için de teşekkürler
  • 02-06-2010, 15:12:47
    #20
    Platin üye
    bu platformda adam gibi 2 cümle kurulamıyor arkadaş, herkes elbette üşündüğünü yazsın, ama bu düşünce karşı tarafın düşüncesinin üstüne örtmekse ben buna karşıyım
  • 02-06-2010, 15:19:41
    #21
    Antiarabesk haklı herkes kendi liderini sevmekte özgürdür mesela benim liderim Atatürk olduğundan dolayı ben Atamı seviyorum.
  • 02-06-2010, 15:25:22
    #22
    Space adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şeriad'ın verdiği dokunulmazlık ve cesaret, bırakın İran'da kalsın...
    Ahmed yerine susan Erdoğan'ı tercih ederim
    Gelen Giden sustursun seni o zaman, Yakında ermenide susturur.
  • 02-06-2010, 15:27:13
    #23
    Üyeliği durduruldu
    Smooky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Onları yanlızlaştıramazsınız. Yarın birgün başımıza çökerler merak etmeyin. Pasif bir konumdayız onların gözünde.
    Neden sopalatmayacaksın? Türkiye'yi kaybetmek bütün batılı devletler için bir handikap arkadaşlar. Bakın ben uluslararası ilişkiler okudum, az-çok anlarım bu işlerden. İsrail tutukluları serbest bırakarak geri adım att,ı neden diye hiç düşündünüz mü? Kesinlikle Türkiye'den korktuğu için değil. 1. nedeni dünyadaki tepkilerin en üst seviyelere (yani diplomatik olarak) çıkmasından korktu, 2. ise Türkiye'yi ortadoğuda bir güç olarak görüp ilişkilerin tamamen ortadan kalkmasından korktu. Bu işler öyle basit değil. İsrail ile yıllık 7 milyar usd ticaret hacmimiz var. İlişkilerin kopması 2 ülkenin de zararına olur.
  • 02-06-2010, 15:27:15
    #24
    seemsiyah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ahmedinejad'a lider diyorsanız, siz aşmışsınız kendinizi? Atatürk gibi bir liderimiz varken, o adama liderlik sıfatını yakıştıran akıldan şüphe ederim ben.
    alkışlıyorum
  • 02-06-2010, 15:27:16
    #25
    WebMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bunlar çok yanlış ve onur kırıcı söylemler, her savaş bir cinayettir. İsrail'in bu barbarlığına yeniyetme çocuklar gibi savaş ilan etmesini mi bekliyordunuz Başbakanın? Bu, haklı iken haksız duruma düşmemize neden olur. Savaş yerine uluslararası diplomaside israil denen kanlı katil, terörist bir devleti yanlızlaştırmak ve sopalatmak sanırım en mantıklısı olucaktır.
    WebMan Başbakandan imkansızı istiyorlar
    Gereken tüm diplomasi trafiği zaten oluyor adamların İsraile demediği kalmadı çoğu kişi artık savaş diyor, ama bir liderin son isteyeceği şeydir bana göre savaş, ülkeyi riske atmaktır zaten günümüzde diplomasi savaşı var çoğunlukla.
  • 02-06-2010, 15:32:35
    #26
    Üyeliği durduruldu
    WebMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Savaş yerine uluslararası diplomaside israil denen kanlı katil, terörist bir devleti yanlızlaştırmak ve sopalatmak sanırım en mantıklısı olucaktır.
    uluslar arası dıploması
    1_avrupada ve dunyada ulkemızın uluslar arası dıploması ısraıl tarafından yonetılmekdedır
    2_ uluslar arası dıplomasımızı yoneten ısraıllı zengınlerındenmı rıca edıcegız ısraılı rezıl etmelerını
    3- savas barbarlık degıldır bazen en buyuk gelıslmeler ve ılerlemeler savas ile olur
    örnek kurtulus savası ornek 8 yıl suren cın japonya savası
    4_ avrupa degıl yahudılerı sopalamak yanlarından gecerken selam vermeyecek ınsan yok
    5_bence bız kendı ısımızı kendımız yapalım ve orta doguda ıran rusya ve türkiye 3 lusu olarak mudahale ve agırlık saglamalıyız
  • 02-06-2010, 15:34:10
    #27
    Üyeliği durduruldu
    VENUETA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    uluslar arası dıploması
    1_avrupada ve dunyada ulkemızın uluslar arası dıploması ısraıl tarafından yonetılmekdedır
    2_ uluslar arası dıplomasımızı yoneten ısraıllı zengınlerındenmı rıca edıcegız ısraılı rezıl etmelerını
    3- savas barbarlık degıldır bazen en buyuk gelıslmeler ve ılerlemeler savas ile olur
    örnek kurtulus savası ornek 8 yıl suren cın japonya savası
    4_ avrupa degıl yahudılerı sopalamak yanlarından gecerken selam vermeyecek ınsan yok
    bunlar komplo teorileri, neyse bırakalım siyasiler karar versin ne yapacaklarına