• 31-12-2009, 00:34:10
    #28
    Üyeliği durduruldu
    Kılıfını bulup başbakan olduktan sonra hayatıma dahi mal olsa bu ülkenin çok daha ileri gitmesi için,içimizdeki sorunları çözmek için,çıkıp ilk şunları söyleyerek başlardım:Gölge etme başka ihsan istemem!
  • 31-12-2009, 00:34:25
    #29
    Üyeliği durduruldu
    protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam,

    Bu yanlis degil, hayatin ta kendisi. Birileri istesede, secilsede basbakanlik yapamaz. Isteyenler oldu, kimisi asildi, kimisi zehirlendi, kimisi hapse girdi. Bazilarida basbakan olma ihtimali var diye erkenden hapse girdi. Kimiside verilen ayari anlayip, aldi sapkayi gitti. Yani basbakan diye bir pozisyon bizim memlekette yok. Secimle gelen basbakan var. O basbakanmis taklidi yapabilir en cok. Basbakan olmaya kalkarsa, ayari verirler.

    O yuzden sunu yaparim, bunu yaparim olayi hikaye... Soylenmesi gereken, sunu yap dedikleri icin yaparim, sunu yapmamda sakinca olmadigi icin yaparim vs.....

    Bak sana 200 yil onceki basbakan (yani sadrazam): http://tr.wikipedia.org/wiki/Alemdar_Mustafa_Pa%C5%9Fa
    Adamin basina neler gelmis, oku bakalim. Bu basbakanlardan sana 10 tane son 100 yilda iktidara gelmis ornek veririm.
    Şimdi çıkmam gerekiyor, söylediğiniz ve yazdığınız kişilerin düşündüğünüz kişilerin hepsini okudum uzun bir yazı olacak yarın yazacam bunun için.

    warchild adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlaç firmaları canı sıkılırsa 2-3 ülke alıp onlar üzerinde amiral battı oynayabilecek kadar güçlü firmalar.Ha deyince ben ilaç üreteceğim diyemezsin.Zaten Türkiye'de üretebileceğin ilaçlar aspirin ile novalgindir.Gelişmiş kanser tedavisi için ilaç üretemezsin.Kimse demesin istedikmi yaparız yok öyle şey.Bunun için gelişmiş teknoloji ondan önceden tecrübe ve bilgi birikimi gereklidir.Türkiye'de çoğu konuda bilgisiz.(Gelişmiş anlamda.)

    Asya'ya ne kanıtlayacaksın anlamıyorum.Asya dediğiniz yer birazı Rusya'nın oyuncağı,birazı çinin birazı ingiltere'nin.Türki cumhuriyetlerden gidin biri ile konuşun ben türküm demez ben rusum der.Kimin tarlasında kime ne kanıtlayacağız.
    Biraz daha dikkat lütfen çünkü ben 20 yıl sonrasından bahsettim. Ayrıca türklerin rusum dediklerinden bahsediyorsunuz, bunlar hangi türkler ? öncelikle yazarsanız sevinirim. Yazmasanızda canınız sağolsun.

    Ayrıca asya dediğiniz yer demişsin, bunun içinde yanlış anlamayın ama dünya haritasına bakın.
  • 31-12-2009, 00:50:11
    #30
    Üyeliği durduruldu
    deli dana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu sözünü unutma, ilerde hatırlatacam.

    1 Oyda benden
  • 31-12-2009, 01:54:57
    #31
    Üyeliği durduruldu
    Savaş çıkarırdım
  • 31-12-2009, 11:11:08
    #32
    Anafor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Biraz daha dikkat lütfen çünkü ben 20 yıl sonrasından bahsettim. Ayrıca türklerin rusum dediklerinden bahsediyorsunuz, bunlar hangi türkler ? öncelikle yazarsanız sevinirim. Yazmasanızda canınız sağolsun.

    Ayrıca asya dediğiniz yer demişsin, bunun içinde yanlış anlamayın ama dünya haritasına bakın.
    Türkmenistan bunun baş örneğidir.Türkmenleri hiç sevmem.Onlarda türkleri sevmez zaten.Asya'daki diğer devletlere gelince kazakistan amerikanın oyuncağından başka bi'şey değil.Özbekistan türklerden nefret ettikleri kadar kimseden nefret etmezler.Kafalarını kesip kendi evlerinin önüne asmışlıkları vardır.Tayland gibi ülkeleri ülke değil firmaların oyuncağı bile sayabilirsiniz.Evet Asya dediğiniz yer 3-5 ülkenin tarlası.Başka bi'şey değil.Haritadan kafanı kaldırmanı öneririm bende iş orda yatmıyor.Türkiye 20 yıl sonrada bu hale gelemez kafanı yorma sen.Çoçuk oyuncağı gibi ha deyince yüksek teknoloji ve bilgi elde edilmiyor.Tek ilaç için yüzlerce milyon harcanırken mümkün değil.Dünya'da herşeyini kendisi yapan ülke yoktur o yüzden herşeyi kendimiz yapalım gibi uçuk fikirlerden uzak durmakta fayda var.
  • 31-12-2009, 11:18:24
    #33
    bu düşündeyseniz zaten başbakan olamazsınız. başbakan olmak için beyazsarayın kapısını aşındırmak gerekiyor.
  • 31-12-2009, 11:38:57
    #34
    Ayasofya'yı cami yapardım.
  • 31-12-2009, 11:41:37
    #35
    Vallahi güzel asıp kesmişsiniz, Bunları nasıl yapacağını anlatacak bir babayiğit var mı ?. Bu dakikadan sonra değil asıp kesmek, a.b.d gıg dese hıg diyecez
    güzelim ülke bu hale geldiyse bunun dönüşü artık olmaz ...
  • 31-12-2009, 11:42:11
    #36
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Olmazdım, istemezdim. Herkes yazmış içinden geçenleri, herkes dolu tabi. Bende doluyum bazı konularda fakat. Emin ol burda yazılanlar o kadar kolay olsa yapılırdı. Yapmak kolay da, sonuçları pek hoş olmayacak olayları ortaya çıkarabilir. Bu makam herkesin kaldırabileceği bir makam değil