protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam,

Bu yanlis degil, hayatin ta kendisi. Birileri istesede, secilsede basbakanlik yapamaz. Isteyenler oldu, kimisi asildi, kimisi zehirlendi, kimisi hapse girdi. Bazilarida basbakan olma ihtimali var diye erkenden hapse girdi. Kimiside verilen ayari anlayip, aldi sapkayi gitti. Yani basbakan diye bir pozisyon bizim memlekette yok. Secimle gelen basbakan var. O basbakanmis taklidi yapabilir en cok. Basbakan olmaya kalkarsa, ayari verirler.

O yuzden sunu yaparim, bunu yaparim olayi hikaye... Soylenmesi gereken, sunu yap dedikleri icin yaparim, sunu yapmamda sakinca olmadigi icin yaparim vs.....

Bak sana 200 yil onceki basbakan (yani sadrazam): http://tr.wikipedia.org/wiki/Alemdar_Mustafa_Pa%C5%9Fa
Adamin basina neler gelmis, oku bakalim. Bu basbakanlardan sana 10 tane son 100 yilda iktidara gelmis ornek veririm.
Şimdi çıkmam gerekiyor, söylediğiniz ve yazdığınız kişilerin düşündüğünüz kişilerin hepsini okudum uzun bir yazı olacak yarın yazacam bunun için.

warchild adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlaç firmaları canı sıkılırsa 2-3 ülke alıp onlar üzerinde amiral battı oynayabilecek kadar güçlü firmalar.Ha deyince ben ilaç üreteceğim diyemezsin.Zaten Türkiye'de üretebileceğin ilaçlar aspirin ile novalgindir.Gelişmiş kanser tedavisi için ilaç üretemezsin.Kimse demesin istedikmi yaparız yok öyle şey.Bunun için gelişmiş teknoloji ondan önceden tecrübe ve bilgi birikimi gereklidir.Türkiye'de çoğu konuda bilgisiz.(Gelişmiş anlamda.)

Asya'ya ne kanıtlayacaksın anlamıyorum.Asya dediğiniz yer birazı Rusya'nın oyuncağı,birazı çinin birazı ingiltere'nin.Türki cumhuriyetlerden gidin biri ile konuşun ben türküm demez ben rusum der.Kimin tarlasında kime ne kanıtlayacağız.
Biraz daha dikkat lütfen çünkü ben 20 yıl sonrasından bahsettim. Ayrıca türklerin rusum dediklerinden bahsediyorsunuz, bunlar hangi türkler ? öncelikle yazarsanız sevinirim. Yazmasanızda canınız sağolsun.

Ayrıca asya dediğiniz yer demişsin, bunun içinde yanlış anlamayın ama dünya haritasına bakın.