Kendi Hayatımı Kendi Ellerimle Mahvettim!! KUMAR
48
●5.228
- 07-11-2024, 13:35:031 milyon borç yaptım, intihar denemesi de yaptım komada kaldım, yoğun bakımda yattım. Bende kendim yaptım kimseye söylemeyeyim dedim ama en sonunda ailem öğrendi ve yardım ederek borçlarımı kapattı. Aynı şeyleri hatta daha fazlasını yaşadım. Saklamakla olay çözülmüyor. Zor da olsa yardım almak gerekli. Sonra kazandıkça onlara ödeme yaparsınız.
- 07-11-2024, 15:15:36Matematik bilimi olmasaydı hocam bugün hile - hurda yapmaya ihtiyaç duyulmadan kasa her zaman kazanır lafı da olmazdı. Zira makinelere - ekipmanlara fiziksel - elektronik müdahaleler ile Matematik biliminin nimetleri ile sağlanan kazanç garantisine rağmen tenezzül eden zihniyetteki kumarhane işletmecileri ilk olarak Matematik bilimi için Olasılık ve benzeri kavramları keşfetmeleri yada icat etmeleri gerekirdiMaharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir dönem farklı şans oyunları ve brokerlık konusunda zerre fikir sahibi olmadan 3-4 bin TL ile Bitcoin ve türevlerine cahil cesareti ile girişip parasızlık ile benim oyunum burada biter hadi herkese kolay gelsin diyen biri olarak maddi, manevi ciddi bir travmanız, farklı bir keşke tarzında pişmanlığınızı - hatalarınızı sihirli değnek gibi travma veya pişmanlıklarınızdan kurtulmaya çalışma gibi psikolojik bir yaranız yoksa kumar - şans oyunlarının irrasyonel bir şekilde insanları kendisine bağlamasını sağlayan şey şans - kumar oyunlarını oynarken ah bir voleyi vursam - tuttursamda hayatım, yaşamım çağ atlasa hayallerinin adeta soyut bir uyuşturucu bir verdiği haz-tatminin bağımlılığı olduğunu düşünüyorum. Lise son veya hemen sonrasındaki dönemlerde 2-3 TL'ye 2-3 bin TL kazandıracak(!) kuponlar ile akşam yatarken sonuçlara bakmayıp tutarsa kendime istediğim kıyafeti, elektronik ürünü, onu bunu, şunu alacağım hazzı inanılmaz bir zehir.
İşin içine bir de sürekli oynayıp oynayıp ciddi miktarda birikimi 0'ladıktan sonra borç - harç ile eksiye girince bu soyut uyuşturucu minvalindeki süper yaşam hayallerine maddi olarak kendi kendimi inanılmaz zarara uğrattım şimdi bırakırsam bir ihtimal zararımı kurtarıp belki de inanılmaz kazanç sağlayabilirim bu ihtimali gözardı etmem demek borç batağı ile insanın kendisini akılsız - hatalarından ders çıkarmayan kompleks - takıntılara sebep olması. Uyuşturucunun tedavisi var, bu illetin mutlak tedavisi yok arkadaşlar. Serdar Ortaç gibi multi milyoner biri bile onlarca serveti arasında daha fazlasını kaliteli içecek - yiyecek ve güzel kızlar, lüks mekanlarda büyütebileceğini sanarak kendini batırdı. Halbuki varlıklı, zengin insanlar için kumar sigara-alkole nazaran doğrudan sağlığa zarar vermeden sahip olunan servetin çok azını kaybetmeyi baştan göze alarak sosyal - vakit geçirmek, yiyip - içmek için bir çeşit hobi, eğlence tarzından ibaret. - 07-11-2024, 15:21:16Borçları sıfırlasanız da tekrar başlayacaksınız kendimden biliyorum hocam.
3 kere max win aldım da, geri aldılar hep.
Aç gözlü olmayıp para kazanınca direkt kaçmak lazım. - 07-11-2024, 15:34:32Battığınızı düşündüğünüz an direk kaçılmasını tavsiye ederim hocam. Çok düşük ihtimal ile farklı türdeki şans - kumar oyunlarında verilen cüzi tutar - kazançlar, er yada geç o ödülün verdiği yüksek riskle - kısa sürede yüksek tatmin - haz duygusu ve gerçekleşme senaryosu ile maddi veya psikolojik ilk zaafiyet anında insanı kumar - şans oyunlarına tekrar çekecektir. Bunu ağır - tehlikeli uyuşturucuların kanda - beyinde seviyesi ciddi miktarda azaldığında son bir kere daha verin söz bir daha istemeyeceğim şeklinde kurtulma - rahatlama şartlanması gibi düşünmenizi öneririm(Tabi uyuşturucu illetinde merkezi sinir sistemi - beyinde yapay bir şekilde inanılmaz artan nörotransmitter ve farklı hormon - enzimlerin hızlıca azalıp ciddi biyolojik semptomlara sebep olması psikolojiden bağımsız ciddi farklı bir konu ). Kumarın uyuşturucudan daha tehlikeli - sıkıntılı yanı hukuki ve tıbbi olarak tedavi imkanı - kısıtlama olanağı yok gibi bir şey. Kumarın bizim topluma sağlayacağı tek gerçek fayda sıkıcı Matematik konularını, bilgilerini zevkle - keyifle dinlemeyi, anlamayı sağlayan aracı olması. Youtube'da bazı Matematikçi hocaların şans - kumar oyunlarının Matematik biliminin kuralları - yapıları ile hileye - hurdaya ihtiyaç duymadan zaten kasanın her halükarda ciddi kazanç sağlayacağının Matematik formülleri, kuralları ile dinleyince aklıma gelen ilk düşünce yıllarda beyaz - siyah tahtalarda teorik matematik şudur, budur, ezberleyin, işinize yarar deyip geçerken insanın anlamakta zorlandığı, gerek görmediği şeyler Kumar gibi faydasız bir şey ile bile dikkati, konsantrasyonu ve öğrenme azmini arttırabilmesi Eğitim Sisteminin insanlık medeniyetinde somut örnek - kanıt eksikliği ile 100'lerce yıldır nasıl geri de kaldığının önemli bir kanıtı.Mutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-11-2024, 17:12:23Bende bulaştım ama baktım ki 10bin tl kayip çok koyuyor bi daha elimi sürmedim arada canım çekiyor ama yok diyorum 100 kere siteyi kapattım belki tam girecekken isteyince yada para gidince çaresiz kalacağını bilince bırakabilirsin güvencen varsa bırakamıyorsun
- 07-11-2024, 18:00:40umarım en kısa sürede toparlarsınız ve aileniz anlayışlı ise kesinlikle derdini anlat, paylaş desteklerini al.
