Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Serdar Ortaç'tan kumar itirafı: Kazandırsa ben kazanırdım.
Matematik bilimi olmasaydı hocam bugün hile - hurda yapmaya ihtiyaç duyulmadan kasa her zaman kazanır lafı da olmazdı. Zira makinelere - ekipmanlara fiziksel - elektronik müdahaleler ile Matematik biliminin nimetleri ile sağlanan kazanç garantisine rağmen tenezzül eden zihniyetteki kumarhane işletmecileri ilk olarak Matematik bilimi için Olasılık ve benzeri kavramları keşfetmeleri yada icat etmeleri gerekirdi

Bir dönem farklı şans oyunları ve brokerlık konusunda zerre fikir sahibi olmadan 3-4 bin TL ile Bitcoin ve türevlerine cahil cesareti ile girişip parasızlık ile benim oyunum burada biter hadi herkese kolay gelsin diyen biri olarak maddi, manevi ciddi bir travmanız, farklı bir keşke tarzında pişmanlığınızı - hatalarınızı sihirli değnek gibi travma veya pişmanlıklarınızdan kurtulmaya çalışma gibi psikolojik bir yaranız yoksa kumar - şans oyunlarının irrasyonel bir şekilde insanları kendisine bağlamasını sağlayan şey şans - kumar oyunlarını oynarken ah bir voleyi vursam - tuttursamda hayatım, yaşamım çağ atlasa hayallerinin adeta soyut bir uyuşturucu bir verdiği haz-tatminin bağımlılığı olduğunu düşünüyorum. Lise son veya hemen sonrasındaki dönemlerde 2-3 TL'ye 2-3 bin TL kazandıracak(!) kuponlar ile akşam yatarken sonuçlara bakmayıp tutarsa kendime istediğim kıyafeti, elektronik ürünü, onu bunu, şunu alacağım hazzı inanılmaz bir zehir.

İşin içine bir de sürekli oynayıp oynayıp ciddi miktarda birikimi 0'ladıktan sonra borç - harç ile eksiye girince bu soyut uyuşturucu minvalindeki süper yaşam hayallerine maddi olarak kendi kendimi inanılmaz zarara uğrattım şimdi bırakırsam bir ihtimal zararımı kurtarıp belki de inanılmaz kazanç sağlayabilirim bu ihtimali gözardı etmem demek borç batağı ile insanın kendisini akılsız - hatalarından ders çıkarmayan kompleks - takıntılara sebep olması. Uyuşturucunun tedavisi var, bu illetin mutlak tedavisi yok arkadaşlar. Serdar Ortaç gibi multi milyoner biri bile onlarca serveti arasında daha fazlasını kaliteli içecek - yiyecek ve güzel kızlar, lüks mekanlarda büyütebileceğini sanarak kendini batırdı. Halbuki varlıklı, zengin insanlar için kumar sigara-alkole nazaran doğrudan sağlığa zarar vermeden sahip olunan servetin çok azını kaybetmeyi baştan göze alarak sosyal - vakit geçirmek, yiyip - içmek için bir çeşit hobi, eğlence tarzından ibaret.