Mutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Borçları sıfırlasanız da tekrar başlayacaksınız kendimden biliyorum hocam.
3 kere max win aldım da, geri aldılar hep.

Aç gözlü olmayıp para kazanınca direkt kaçmak lazım.
Battığınızı düşündüğünüz an direk kaçılmasını tavsiye ederim hocam. Çok düşük ihtimal ile farklı türdeki şans - kumar oyunlarında verilen cüzi tutar - kazançlar, er yada geç o ödülün verdiği yüksek riskle - kısa sürede yüksek tatmin - haz duygusu ve gerçekleşme senaryosu ile maddi veya psikolojik ilk zaafiyet anında insanı kumar - şans oyunlarına tekrar çekecektir. Bunu ağır - tehlikeli uyuşturucuların kanda - beyinde seviyesi ciddi miktarda azaldığında son bir kere daha verin söz bir daha istemeyeceğim şeklinde kurtulma - rahatlama şartlanması gibi düşünmenizi öneririm(Tabi uyuşturucu illetinde merkezi sinir sistemi - beyinde yapay bir şekilde inanılmaz artan nörotransmitter ve farklı hormon - enzimlerin hızlıca azalıp ciddi biyolojik semptomlara sebep olması psikolojiden bağımsız ciddi farklı bir konu ). Kumarın uyuşturucudan daha tehlikeli - sıkıntılı yanı hukuki ve tıbbi olarak tedavi imkanı - kısıtlama olanağı yok gibi bir şey. Kumarın bizim topluma sağlayacağı tek gerçek fayda sıkıcı Matematik konularını, bilgilerini zevkle - keyifle dinlemeyi, anlamayı sağlayan aracı olması. Youtube'da bazı Matematikçi hocaların şans - kumar oyunlarının Matematik biliminin kuralları - yapıları ile hileye - hurdaya ihtiyaç duymadan zaten kasanın her halükarda ciddi kazanç sağlayacağının Matematik formülleri, kuralları ile dinleyince aklıma gelen ilk düşünce yıllarda beyaz - siyah tahtalarda teorik matematik şudur, budur, ezberleyin, işinize yarar deyip geçerken insanın anlamakta zorlandığı, gerek görmediği şeyler Kumar gibi faydasız bir şey ile bile dikkati, konsantrasyonu ve öğrenme azmini arttırabilmesi Eğitim Sisteminin insanlık medeniyetinde somut örnek - kanıt eksikliği ile 100'lerce yıldır nasıl geri de kaldığının önemli bir kanıtı.