• 14-08-2024, 01:04:06
    #1
    Selamlar. Uzun zamandır en ufacık şeye çıldırıyorum. Özür dileyerek söylüyorum evi dağıttığım bile oldu. Kendimi ne kadar sakin tutmaya çalışsamda olmuyor. Psikoloğa gittim zamanında ama hiç bir değişim olmadı. 1 ay falan tam düzeldim gene aşırı stresten sinirlerim başladı. Sinirlerin başlamasıyla beraber tırnaklarımı yemekte geldi hiç yemem normalde allah kahretsin. Bir çözümğ varmı. Veya atlatmış kişiler nasıl atlattı
  • 14-08-2024, 01:05:09
    #2
    Hepsinin başı anksiyete bende aynıyım hayattan tat alamıyorum 1 yıldır. Ciddi anlamda bir tat alamama söz konusu .
  • 14-08-2024, 01:05:42
    #3
    Aleyküm selam, psikiyatri destek almanızı öneririm. Sosyalleşin, etkinlik yapın. Spor, basket vss. Bisiklette sürebilirsiniz. Sizin kafanızdakilerden uzak tutacak her etkinliği yapın.
  • 14-08-2024, 01:06:11
    #4
    RainyDayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hepsinin başı anksiyete bende aynıyım hayattan tat alamıyorum 1 yıldır. Ciddi anlamda bir tat alamama söz konusu .
    Evet hocam ne yapsam bende bir şekilde tat alamıyorum hayattan. En güzel yere gitsem bile gene mutlu olamam. Anksiyete bendede var
  • 14-08-2024, 01:07:19
    #5
    Education adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aleyküm selam, psikiyatri destek almanızı öneririm. Sosyalleşin, etkinlik yapın. Spor, basket vss. Bisiklette sürebilirsiniz. Sizin kafanızdakilerden uzak tutacak her etkinliği yapın.
    Dediğim gibi destek aldım falat bir etkisi olmadı inanın. Futbol oynuyordum zamanında sakatlıkttan sonrra koşamıyorum. Sigarada girince işin içine bu sefer hiç koşamıyorum
  • 14-08-2024, 01:08:04
    #6
    Buradan cevap almak isediğin kişilerin seni değerlendirecek birileri olduğunu sanmıyorum, böyle bir durumda buradan yardım almaya çalışıyor olman bence yanlış. Doktora git ya da doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim.
  • 14-08-2024, 01:08:32
    #7
    Farkındalık meditasyon egzersizleri classic müzik tavsiye ederim

    https://open.spotify.com/album/12CeC...QhWXu0uyPxUy9w
  • 14-08-2024, 01:09:08
    #8
    Yalnız değilsiniz hocam, sadece birkaç gündür yaşadıklarınız da endişe verici özel bir durum yoksa hayatınızda bir şeyler yolunda olmayabilir onların çözülmesi gerekiyor.
    • buraxklc
    buraxklc bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 14-08-2024, 01:09:09
    #9
    Diğer konunuza meditasyon yapın dedim. Buraya biraz daha uzun yazacağım.
    Öncelikle perspektif herşeydir. Hayata bakış açınız nedeniyle herşeyden kendiniz sorumlusunuz, bunu kabul etmeden sorunu dışarıda arayarak zaman kaybetmeyin.
    Bunun dışında ben bu tür şeyleri çevre ve bakış açısı dışında beslenme ve uyku gibi şeylerle de ilişkilendiriyoru. Aşırı şeker ve karbonhidrat tüketimi ile birlikte et tüketiminin fazlalığı da agresiflik yapıyor. Bir süre sadece bitkisel beslenmenizi ve düşük kalorili bitkisel beslenmeden oluşan diyet yapmanızı tavsiye ediyorum. (oruç da tutabilirsiniz, ama su içmek kaydıyla)
    İmzamdaki ve içinde yer alan konulara da bir göz atabilirsiniz. Kendi hayatınızın kontrolünü elinize almalısınız. Ailenize çevrenize size olumsuz duygu taşıyan insanlara itibar etmeyin; işinize, geleceğinize, mutluluğunuza odaklanın.