Kan bağışı sonrası Kızılay çağırdı
7
●912
- 01-02-2024, 03:20:22Kan bağışı yaptım yaklaşık 24 gün civarı oldu Kızılay kanımın tahlil edilemediğini ve tekrar kan vermem gerektigini söyledi yine kan verdim. son iki gündür araniyorum Kızılay tarafından vakit bulamadığım için gidemedim de. ne olduğunu sorduğumda cevap yok. Daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu ? Olduysa sonucu ne oldu ?
- 01-02-2024, 03:46:19Konudan bağımsız olarak, doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı yıllara hocamCagss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-02-2024, 05:31:30Bu diğer tabiriyle fazla kan hastalığı denir halk dilinde Şahsen aile bizdede olduğu için az yakın biliyorum kan vermediğini Zaman pırti hariç vücut yara çıkıyor fazla kandan kaynaklıOfisto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-02-2024, 11:40:41Bende bir ara versem iyi olacak gibi.
Plazma vermiştim korona döneminde, 1 saat kan alındı geri verildi. Bir de sürekli makine kanı geri vermekte zorlanıyordu, hemşire gelip gidip makineyle uğraşıyordu. Sürekli o şekilde durmaktan kolum kopacak sandım, artık yeter diyecektim ki bitti. İnşallah o dönem birisine faydası olmuştur.