• 08-06-2009, 00:27:33
    #10
    Bir benzeri benim de başıma gelmişti.

    Geçen sene dershanedeyken, yönetim kurulunun başkanının oğlu,kız arkadaşımı seviyordu. Sonra,benim tahminime göre,bu oğlan gidip amcasıyla konuşmuş. Amca(yön. kur başkanı) bizi asla dershanede görüştürmüyordu. Şikayet oluyormuş (!) . Halbuki dershanede neler neler yapıyorlardı başkaları. Biz görüşmeye devam edince benim ailemle,kızın ailesiyle felan çağırdı konuştu. Bu yüzden beni dershaneden attı. (Sonra yemedi geri aldı tabi). O adamın söyleme sebebi de böyle birşey olabilir.

    Bu sene de abi sorunum var Nedir bu ailelerden çektiğimiz..

    Sana tavsiyem,

    O adama birşey yapma. Gider babasına söyler kızın, bak kızının sevgilisi beni bu hale getirdi felan. 1 hafta felan dayan,git babasıyla konuş bence.
  • 08-06-2009, 00:27:39
    #11
    birden leyla ile mecnunu andım sandım...
  • 08-06-2009, 01:04:40
    #12
    Üyeliği durduruldu
    RebeLMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bizde buluştuk.ben ne zamandır bu kızdan kopmaya çalışıyodum.ama beni çok seviyodu kıyamıyodum.bugünde gidicek biyer bulamadık.1saat izinle pek biyere gidemezdik.görende olur diye gel dedim bari bize gidelim.e genç insanlarız.birazcık bişiler yaşadık.sonra bunu evine bıraktım.ama o olanlardan sonra ayrılamıcam.
    babasınlamı konuşsam?annesinle konuştum,"sakın konuşma herşeyi akışına bırak siniri geçince bakarız" dedi.ama ben sabredemem.özlüyorum.gizli gizli evden arıyo beni.içim burkuluyo.
    napmalıyım?
    Başkaları herzaman pireyi deve yaptıkları için ballandıra ballandıra anlatmıstır.O da gelmıstır bir guzel gaza uzmustur ailesini normal bunun olması yani. Bu neysede benım canımı sıkan şu oldu Sevmiyorsun ama bir ömur birlikte olucaksın öylemi.Bence biraz çıkarların ıcın kullanmısın gıbı geliyor.Bence Yazık etme kıza ya.
  • 08-06-2009, 01:20:59
    #13
    Yaş 17 başında kavak yelleri
    Acele etme bunlar gençlik hevesleri
    Son pişmanlık fayda etmez
    Kızın babası affetmez!!
  • 08-06-2009, 01:32:09
    #14
    Biraz yavaş olalım arkadaşlar. Yok şikayet edenin başına yıkarım felan ne oluyoruz ?

    Sende demişsin gençlik yaşadık kızla birşeyler. Bende kızımın başkasıyla bu şekildeki samimiyetine aynı tepkiyi verirdim. Ee diyeceksiniz babası daha öncesinde biliyordu . İyide babasının arkadaşı bilmiyordu ve olayı haber vermek için söylemiş. Abartmış olabilir diyorsunuz elbette olabilir ama sonuçta adamın arkadaşı öğrendiyse babasının başka arkadaşlarıda bunu öğrenecek olabilir.

    Benim arkadaşlarımın benim kızım hakkında yorum yapması , yok erkeklerle şöyle şöyle konuşuluyor olması anlamına gelir. Sen bu durumdan hoşlanabilirsin ama kızın babası bariz hiç hoş karşılamamış ve çevrenin kız erkek ilişkilerine verdiği tepkinin aynısını veya bir benzerini vermiş. Ortada karışık bir durum yok. Kız - erkek çıkar samimileşir. YAşlar daha genç. Kızın çevresine bu samimileşme yayılır. Sonra aileye bir güzel şikayet. Ve kızın hakları elinden alınır.
    Sizin yaşadığınız ilk veya son değil. Fikrimizi sormuşsun benim fikrimdi. Hoşuna gidebilir veya gitmeyebilir. Kıracak üzecek birşey dediysem affola.
  • 08-06-2009, 01:46:31
    #15
    eğer anlattığın gibi adamın teki gidip , kızın babasını yarım saat odaya çekiyor. Yine anlattığın gibi seni tanıyan adamı çileden çıkartacak kadar abartılı anlatılıyorsa. Adam oğluna senin hatunu isteyecektir. şimdiden yer yapıyo
  • 08-06-2009, 01:49:30
    #16
    Üyeliği durduruldu
    edit... mesaj yanlış konuya gitti..
  • 08-06-2009, 01:54:16
    #17
    Üyeliği durduruldu
    kopekolduren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    eğer anlattığın gibi adamın teki gidip , kızın babasını yarım saat odaya çekiyor. Yine anlattığın gibi seni tanıyan adamı çileden çıkartacak kadar abartılı anlatılıyorsa. Adam oğluna senin hatunu isteyecektir. şimdiden yer yapıyo
    yok artık o kadar değil

    biraz önce telefonda konuştuk.hüngür hüngür ağlıyo.napıcağımı şaşırdım.babanla konuşçam diyorum bana patlar diyo.

    1hafta falan beklicekmişim,siniri yatışınca o konuşçakmış,sonrada ben gidip konuşçakmışım.kafayı yemek üzereyim.normaldede haftaiçi buluşamıoduk okul falan var diye.ama bu durumda daha kötü oluyo.gizli gizli konuşuyo telefonla bile.

    iyi kötü yorumlarınız için teşekkürler
  • 08-06-2009, 01:55:30
    #18
    Üyeliği durduruldu
    Licorne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yaş 17 başında kavak yelleri
    Acele etme bunlar gençlik hevesleri
    Son pişmanlık fayda etmez
    Kızın babası affetmez!!
    bu arada yaşım 17 değil.profilde 1yaş küçük gösteriyo.gerçek yaşım 18.91liyim.bu senede ilk oyumu kullandım (:

    benimki gençlik hevesi falanda değil.artık kolay kolay bırakabileceğimi sanmıyorum