Biraz yavaş olalım arkadaşlar. Yok şikayet edenin başına yıkarım felan ne oluyoruz ?
Sende demişsin gençlik yaşadık kızla birşeyler. Bende kızımın başkasıyla bu şekildeki samimiyetine aynı tepkiyi verirdim. Ee diyeceksiniz babası daha öncesinde biliyordu . İyide babasının arkadaşı bilmiyordu ve olayı haber vermek için söylemiş. Abartmış olabilir diyorsunuz elbette olabilir ama sonuçta adamın arkadaşı öğrendiyse babasının başka arkadaşlarıda bunu öğrenecek olabilir.
Benim arkadaşlarımın benim kızım hakkında yorum yapması , yok erkeklerle şöyle şöyle konuşuluyor olması anlamına gelir. Sen bu durumdan hoşlanabilirsin ama kızın babası bariz hiç hoş karşılamamış ve çevrenin kız erkek ilişkilerine verdiği tepkinin aynısını veya bir benzerini vermiş. Ortada karışık bir durum yok. Kız - erkek çıkar samimileşir. YAşlar daha genç. Kızın çevresine bu samimileşme yayılır. Sonra aileye bir güzel şikayet. Ve kızın hakları elinden alınır.
Sizin yaşadığınız ilk veya son değil. Fikrimizi sormuşsun benim fikrimdi. Hoşuna gidebilir veya gitmeyebilir. Kıracak üzecek birşey dediysem affola.