Evden çalışmanın zorlukları... Kurtulmak istiyorum.
47
●3.380
- 27-08-2023, 17:48:18Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.İşten kaynaklı değil gibi duruyor bahsettiğiniz sorunlar. Yoksa insan çöpü atmak için bile dışarı çıkar hava alır.
Mevcut sorunları ofis ortamında çalışıyor olsaydınız da yaşayacaktınız muhtemelen. İşten gelip hemen uyuyorum diyecektiniz. İş harici aktivitem yok diyecektiniz.
Konu evden çalışmadan ziyade asosyallikle alakalı sanki. - 27-08-2023, 17:50:22bana da öyle geldi. garip bir sorunu var.serhat1972 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-08-2023, 17:50:22Ben de günde 6-8 saat mesaili uzaktan çalışıyorum hocam. Aynı dertler bende de vardı. Hatta deprem olayı da cabası oldu iyice bunalım geçirdik. Şimdi haftada 1-2 gün cafeye gidiyorum orda hem bir şeyler içip hem öyle çalışıyorum. İnsanlar bilgisayarını getirip çalışsın diye prizli hoş masalar yapmışlar. Biraz daha iyi geliyor. Ancak dışardan ne kadar kolay görünse de gerçekten işimiz zor.
- 27-08-2023, 17:52:49ahmetcagiran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleEvden çalışmak herkese yaramaz ben dizi izlerken çalışırken bişeyler yemeye alıştım evde durmaya alıştım ve dışarıya çıkmak bana külfet gibi geliyor. Bu şekilde çalışan tanıdıklarım da var aynı sorunlar onlarda da var yani herkes kaldıramaz bunu hocam.serhat1972 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleOsmanAkcan bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi.
- 27-08-2023, 17:52:56Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Valla şöyle internetten düzenli gelir sağlayabildiğim bir işim olsa veya çalışma zamanını kendim belirleyebildiğim bir iş direk gider kırsal, yayla, sahil kesimi bir yerde takılırım. Direk doğayla iç içe olabileceğim. Özgürce dolaşacağım istediğimi yapabileceğim yeri tercih ederdim. Alışveriş için ve takılmak için yerleşim yerlerine inerdim. Ayrıca kendime bir hobi bulurdum. İnsanlarla vakit geçirebileceğim bir şeylerde bulurdum.
- 27-08-2023, 17:54:36Zamanında bende evden çalışıyordum. Bunun tek çözümü küçükte olsa ofis tutmak ve her gün belirli saatte işe gider gibi gitmek.
- 27-08-2023, 18:03:31Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Siz yaşamayı bilmiyorsanız biz ne yapalım😂 uzaktan çalışıyor olsam hayatımda sosyallik tavan yapar, üstüne bir de tin tin gezerim😁 programımda 2 gram boşluk olsa çat diye doldururum.. evden çalıştığım dönemde piyano tenis yüzme yogaya gidiyordum şimdi tenise bile zor zaman buluyorum..