oguzyasinbas adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
eratalay adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
oguzyasinbas adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Şikayet konusu açtıkları kişi ise benim 🙂
Domain için ödeme yapan şahısın peşinden 10 gün koştum domaini transfer edebilmek için. Forumda aktif olup konuları okuyup mesajlarımı görmesine rağmen bir defa bile dönüş yapmadı. Birde utanmadan gidip şikayet konusu açtı. Profilimde haksız yere negatif trade durmaktadır. Adminlerle iletişime geçip kaldırtacağım.
Ayrıca @eratalay;benimlede ticaretiniz oldu. Nasıl bir sorun yaşadınız benimle de arkadaşınızla bir olup şikayet konusu açıyorsunuz? Ayıp değil mi?
Arkadaşınıza iletin lütfen ben sizin domaini sonsuza dek tutmak zorunda değilim. Burada olay nasılsa parayı verdim kalsın demek değil. Domainin olduğu hesabı değiştirecektim ve bu arkadaş yüzünden 10 gün boyunca işim aksadı. Bakın demek ki sorun yaratabiliyormuş.