Dikkat değil hocam. Konu sahibi ile şikayet konusu açan kişiler arkadaşlar.
Şikayet konusu açtıkları kişi ise benim 🙂
Domain için ödeme yapan şahısın peşinden 10 gün koştum domaini transfer edebilmek için. Forumda aktif olup konuları okuyup mesajlarımı görmesine rağmen bir defa bile dönüş yapmadı. Birde utanmadan gidip şikayet konusu açtı. Profilimde haksız yere negatif trade durmaktadır. Adminlerle iletişime geçip kaldırtacağım.
Ayrıca
@eratalay;benimlede ticaretiniz oldu. Nasıl bir sorun yaşadınız benimle de arkadaşınızla bir olup şikayet konusu açıyorsunuz? Ayıp değil mi?
Arkadaşınıza iletin lütfen ben sizin domaini sonsuza dek tutmak zorunda değilim. Burada olay nasılsa parayı verdim kalsın demek değil. Domainin olduğu hesabı değiştirecektim ve bu arkadaş yüzünden 10 gün boyunca işim aksadı. Bakın demek ki sorun yaratabiliyormuş.
Hocam birincisi şikayeti açan kullanıcıyla bugüne kadar bir tek muhabbetim bile olmadı. Ayrıca sizin isminizi vererek sizi falan da eleştirmedim. Kural bana mantıksız geldi, düşüncemi paylaşmak istedim. Ayrıca sonsuza dek kalmalı değil, en azından kuralın yenilenme süresi geldiğinde kuralın geçerli olmasının daha mantıklı olduğunu söyledim. Sizinle herhangi bir problemim yok benim. Sadece kural sizin sayenizde dikkatimi çekti