Monster adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Burgan ON %37 NKolay %36 faiz veriyor
43
●3.530
- 25-05-2023, 14:27:27Yok olur mu hocam ailecek Kızılaya vs diğer kurumlara çökenler için geçerli değil bu 🤷🏻♂ laik bir ülkede kimse kimseyi sorgulayamaz ve laiklik olan bir ülkede Nas politikası olmaz.
- 25-05-2023, 17:24:17Bankalar ve sistem vatandaşın kazanmasını istemez. Bugün bankaya gidin, Dolar hesabınızdan $1.000 çekmek isteyin, cevapları "daha önce arayıp ayırttınız mı?" oluyor. Yani ülkede, bankada, Merkez Bankası'nda döviz yok. İnsanlar parayı dövize çevirmesin diye yüksek oranlar ile muhtemel kriz öncesi nakitler toplanıyor.
Kaldı ki yıllık enflasyon %100 üzerindeyken, çikolata alıp saklasanız sonraki yılda %150 kazanıyorken (aslında paranızın değerini koruyorken) %30 bence çok komik.
Felaket tellalığı yapmak gibi değil abi şahsi görüşüm o ki bankalarda para tutmamayı tercih ediyorum. Mevcut banka/piyasa döviz makası ile bile kilogramda altında ciddi zararlar söz konusu. Altın, döviz vb her şeyin fiziki tutulması gerektiği bir dönemde olduğumuzu düşünüyorum.
Ayrıca 400.000 TL devlet güvencesi DASK'tan farksız. Bu deprem sonrasında DASK'tan parasını hakkıyla alan kimse oldu mu? Yıllar önce batan/kaçan bankalarda mevduatı bulunan insanlar halen paralarını alamadılar.
Özetle; cebimde olmayan para benim değildir.videovevideo bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi. - 25-05-2023, 19:02:12AdministratorYapıKredi Bankası %41 veriyor hemde KKM'ye + %0 masrafı var yani stopaj kesintisi yok.
- 25-05-2023, 21:12:32Kardeşim ben niye tartışma yaratayım , ben Allahın emrettiğinden ayrı ne yazmışım ? Müslümana yasaklamış faizi dedim.Evet haram işleyen günah işlemiş oluyor.Kafir diye tek bir cümlem yok.Monster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim zihniyetim ney miş onuda açıklayın? Allahın emrettiği birşeyi burda yazmak yasak mı ? Yasaksa eğer burası nasıl demokratik forum oluyor ?
Herkesin görüşüne saygı duyun burası laik bir ülke. En fazla cevap yazmazsın yada umarsamazsın. Beni yorumumdan ötürü ötekileştiremezsin. - 26-05-2023, 03:26:18Evet hocam bu konudan sonra öğrenmiş oldumvideovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
diğer tekliflere baktım
- 26-05-2023, 08:37:45Vakıf 31 verdi kkm iki ay kaldı evet hem masraf yok hem kur artışına önlem. Suan kredileri vs kısıtlıyorlar keşke bunu en başta yapılsa idi. Sanırım Coşkun abi limit de önemli 41 oranı icinCoşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-05-2023, 09:24:12Merhaba, faiz oranlarına bende şimdi göz attım evet çok yüksek mevduat getirisi mevcut. Buradan aradığınız bankayı kontrol edebilirsiniz, faiz getirisiyle beraber gösteriyor.
https://www.hangikredi.com/yatirim-a...r-faiz-getirir
diğer tekliflere baktım