• 08-03-2023, 22:54:38
    #19
    bobbege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aradığınız huzuru mutluluğu bulduğunuz için tebrik ederim. Ağustos ayında çok sıcak olduğunu duydum Eski yazılımcı bir dostum 2 sene yaşadı şuan Türkiye ABD arasında mekik dokuyor. Ben nem ve sıcaktan çok rahatsız oluyorum. Yaz sonu tekrar bir değerlendirme beklerim 😊

    ahahaha tek korkum o hocam haziran temmuz ağustos çok sıcak oluyor benim aracımda uzaktan çalıştırma özelliği var arabaya gitmeden çalıştırıp klimaları açıyorum.
    açık alanlarda gezilmiyor. avm cafelerde her yer klima zaten oralarda rahatça oturabilirsiniz.
    3 aydır yaşıyorum ama 4-5 kere önceden geldim. yaz aylarında da geldim yani sorun çok olcağını düşünmüyorum.
  • 08-03-2023, 22:54:58
    #20
    Orada acık bulunan sektörler var mı varsa gördüğünüz sektör neler?
    Orada Şirket açma maliyeti ne kadar oldu ortalama
  • 08-03-2023, 22:55:11
    #21
    Hayallerin ülkesinden ziyade Arapların ülkesi desek daha doğru olur. Hakkınızda hayırlı olmasını temenni ediyorum. Doğru yatırımlarla gerçekten iyi işler başarabilir güzel paralar kazanabilirsiniz.

    Bu arada kredi konusunda ipotek gösterdiğiniz, teminat verdiğiniz şeyleri de açıklarsanız kimse pembe rüyalara dalmamis olur. Zira kredi parası olmayana verilen bir şey değil.
  • 08-03-2023, 22:55:21
    #22
    Reklamix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam yemeğinizi evde kendiniz yaparsanız mesela türk bir kasaptan köfte aldım 1 kg köfte 50 dirheme aldım hazır köfte 250 tl
    ben Dubai marina da kalıyorum kendi tercihimden ve gelirimden dolayı böyle bir yerde kalıyorum JVC de aylık 20-25 bin tiye evler de var.
    Dışarda türk yerlerinde yemek yiyebilirsiniz 200-250 tl ye bir öğün yani TL Olarak düşünmemek lazım çünkü burda ona göre fazla para kazanıyorsunuz.
    Sağlık sistemi nasıl?
  • 08-03-2023, 22:56:40
    #23
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sağlık sistemi nasıl?
    hocam özel sağlık sigortası yapabilirsiniz Allaha şükür hastanelik bir problemim daha olmadı.

    Talabat var bizim getir trendyol gibi ordan istediğiniz ilacı eve sipariş edebiliyorsunuz 1 kere başım ağırdı ağrı kesici sipariş ettim benim işime yaradı.
    Sağlık sigortası olmadan hastane giderseniz biraz tuzlu oluyor.
  • 08-03-2023, 22:57:33
    #24
    hocam siz ne iş yapıyorsunuz?
    uber vs yaygın mı* gitsek ne iş yapabilriz?
  • 08-03-2023, 22:58:34
    #25
    Mushroom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayallerin ülkesinden ziyade Arapların ülkesi desek daha doğru olur. Hakkınızda hayırlı olmasını temenni ediyorum. Doğru yatırımlarla gerçekten iyi işler başarabilir güzel paralar kazanabilirsiniz.

    Bu arada kredi konusunda ipotek gösterdiğiniz, teminat verdiğiniz şeyleri de açıklarsanız kimse pembe rüyalara dalmamis olur. Zira kredi parası olmayana verilen bir şey değil.
    hocam hiçbir şeyi ipotek göstermedim. Şirketin güvenirliği önemli, ek olarak çalışıyorsanız çalıştığınız yer size bizde en az 1 sene çalışacak diye bir kayıt vermeli, zaten parayı sizin elinize vermiyorlar direk ev aldığınız için ev sahibine yolluyorlar. evi banka alıyor siz bankadan alıyorsunuz, evi alıp kaçıracak şansınız olmadığı için bir şeyi ipoteklemeye ihtiyaç duyulmuyor.
  • 08-03-2023, 23:00:39
    #26
    SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Orada acık bulunan sektörler var mı varsa gördüğünüz sektör neler?
    Orada Şirket açma maliyeti ne kadar oldu ortalama

    KESİNLİKLE ARAÇ YIKAMA CAM FİLMİ ARAÇ KAPLAMA
    bu sektörde güzel reklam yapıp dubaide premium hizmet veren biri günlük kazancı en düşük 100 bin tl olur.
    Premium kaliteli hizmet verirseniz burda araç yıkama sektöründe çok büyük boşluk var.
    sadece arabayı benzinliklerde yıkayabiliyorsunuz böyle normal yıkamacı parmakla sayılacak kadar var
    adamlar lamborghiniye biniyor rollys Royce biniyor sıra bekleyip benzinlikte yıkatmak istemiyorlar.
  • 08-03-2023, 23:12:15
    #27
    Dubai musteriler lazim nasil yapariz hsmsjxjd