• 11-09-2022, 21:53:52
    #10
    Üyeliği durduruldu
    fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hep aynı konular hep aynı serzenişler hep aynı ben haklıyım hep aynı ben iyiyim ama işveren kişiler kötü.
    Yanlış yoldasın bu kafa ile insanlar zaman icerisinde bedava bile yapsan vermeyecek duruma gelir.
    Şahsen ben sizin gibi iki dialogları böyle konu açarak paylaşan kişilere iş vermiyorum.
    Benim gibi düşünen insan sayısı da epey fazla bu forumda.
    Tavsiyem bu huyunuzdan vazgeçin olmuyorsa işi almayın.
    Hocam kimse kusura bakmasın da, böyle iş veren varsa inşallah bu konuları görüp biraz olsun utanıyordur yaptığından. Bu tür her insanlığını kaybetmiş işverenle yaşanan durumdan sonra iyi niyetli yaklaşmaya da çekiniyorum, eğer bu tür bir kişiliğiniz varsa daha hakkını vermeden beklentinizi karşılamasını istiyorsanız üzerine "yapması zorunlu olmayan bir şeyi" yaptığı halde esip gürleyecekseniz iş vermeyin lütfen, bu tür kişilerin işi de parası da onun olsun. Zaten tek ricam artık bu tür iş verenler beni bulmasın bana değil başkasına da aynısını yapa yapa en sonunda iş verecek adam bulamayacaklar. Öyle bir dünya yok.
    Hep ben haklı iyi değilim elimde olmadan işini geciktirdiğim insanlar da var ama şu pişkin iş verenlerden duyduğum tek bir kötü lafı duymadım kendilerinden, varsa yoksa "İşi bir başkasına vereceğim, iade alabilir miyim?" deyip geçtiler.
  • 11-09-2022, 22:26:15
    #12
    Ekmeğe para verip alırsın tezgahtar önüne fırlatır, tekel bayi mafyadır sigarayı önüne hayvan önüne koyar gibi koyar, benzin alırsın su karıştırırlar, sanayiye girersin hiçbir zaman sorunun düşündüğün olmadığını söylerler. Bu ülkede ticari ahlak 70 senedir yok hocam. Sırf işini yaptığın için bile değer verilmesi lazım size aslında ama maalesef. Tavsiyem moral motivasyon bozmadan hele ki iyi niyetinizi asla değiştirmeden devam etmeniz. Yol engelli olacak ki iniş çıkışlarda adrenalin artsın
  • 11-09-2022, 23:02:48
    #13
    türkiyede emeğin kıymeti yok. çünkü mecbursun. misal mecbur olmasan benim fiyatım 5tl. beğenmiyorsan başka yere git diyemiyrsuz.
    coğrafya kaderdir