Hep aynı konular hep aynı serzenişler hep aynı ben haklıyım hep aynı ben iyiyim ama işveren kişiler kötü.
Yanlış yoldasın bu kafa ile insanlar zaman icerisinde bedava bile yapsan vermeyecek duruma gelir.
Şahsen ben sizin gibi iki dialogları böyle konu açarak paylaşan kişilere iş vermiyorum.
Benim gibi düşünen insan sayısı da epey fazla bu forumda.
Tavsiyem bu huyunuzdan vazgeçin olmuyorsa işi almayın.
Hocam kimse kusura bakmasın da, böyle iş veren varsa inşallah bu konuları görüp biraz olsun utanıyordur yaptığından. Bu tür her insanlığını kaybetmiş işverenle yaşanan durumdan sonra iyi niyetli yaklaşmaya da çekiniyorum, eğer bu tür bir kişiliğiniz varsa daha hakkını vermeden beklentinizi karşılamasını istiyorsanız üzerine "yapması zorunlu olmayan bir şeyi" yaptığı halde esip gürleyecekseniz iş vermeyin lütfen, bu tür kişilerin işi de parası da onun olsun. Zaten tek ricam artık bu tür iş verenler beni bulmasın bana değil başkasına da aynısını yapa yapa en sonunda iş verecek adam bulamayacaklar. Öyle bir dünya yok.
Hep ben haklı iyi değilim elimde olmadan işini geciktirdiğim insanlar da var ama şu pişkin iş verenlerden duyduğum tek bir kötü lafı duymadım kendilerinden, varsa yoksa "İşi bir başkasına vereceğim, iade alabilir miyim?" deyip geçtiler.