TeknoClouds Şikayeti Olanlar Başlığı
2.898
●130.360
- 21-07-2021, 18:41:01bu mevzular çıkmadan önce isimtescildeki domaini buraya transfer etmiştim ücreti ödeyip. "işlemde" olarak görülüyordu. aradan 15 güne yakın yahut daha fazla bi süre geçti net hatırlamıyorum ancak hala işlemde yazmaya devam ediyor. sizce tamamlanır mı? telefonlarını aradığımda açan yok. mail adreslerinin birinden (.com uzantılı olan) ulaştığımda dönüş olmadı.
- 21-07-2021, 19:00:25Belki isine yarayan olabilir. Co.uk domainler icin farkli bir tranfer sureci var. Technolcouds kayitli .co
Uk domainim icin techncloudadan hicbir destek alamadim bu yuzddn tranfer 1 aydir gerceklesmedi. Nominet online uk kayit sorumlusu ile iletisime gectim domanin bana ait oldugunu ve firmanin yaptiklarink invilizce linklerle destekleyerek durumu anlattim ve 22 pound odeme yaparak domanimi baska bi kayit firmasina tasidim suan domain aktif durumda tranfer gercklesti. - 21-07-2021, 19:42:29Domainlerinde none veya none locked yazanlar varmı? bunun için bir konu açmayı düşünüyorum yeni domainler için 60 günü doldurmamışlar için konu var, ama eski olupta epp kodunu alamayanlar için konu yok ne dersiniz? yönetimden izin istedim bakalım. Amaç birlikte haraket ederek bildirimlerde bulunmak baskı uygulamak.
@Sadraf; bu konuda yeni bir konu açabilirmiyiz? coşkun beye söyledim ama yoğun sanırım dönüş yapamadı aciliyeti var bu konununda. - 21-07-2021, 20:51:08Domainlerin transferi istisnasız tam 7. günde gerçekleşti bende de. Kurtulduk gibi bunlardan ama 1-2 gereksiz domain var transfer etsem değmeyecek daha 2022'ye kadar süreleri var. Elden çıksa da takmayacağım ama acaba bir süre daha bekletsek ne olur merak ediyorum. Bazı arkadaşların 60 gün olayı var sanırım sabır dilerim, çözersiniz umarım.
- 21-07-2021, 20:56:08TrakyAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleHocam süresi bitse de bir süre daha transfer edilebiliyor. Teknocloudstan bağımsız başka firmada süre doldu domain kapandı, kod geldi transfer gerçekleşince 5-7 gün içinde açıldı. Yani yeter ki kod gelsin. Domain transfer gerçekleşene kadar kapalı kalsa da kod gelirse başarıyla transfer edersiniz. Kod mu gelmedi size? Kod için bastırın firmaya derim.wenetgo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-07-2021, 21:33:58Azure ile bu konuyu mailleşiyorum sürekli. none olanlar için birşey yapamıyoruz, epp kodlarını sadece Teknoclouds gönderebilir deyip deyip duruyorlar. eğer öyle olsaydı 9 domainden 5 domainin nası none kodları kalktı diyorum bir şey diyemiyorlar. umarım domainlerin uzerine yatmazlar. acaba domainlerin yarısını düzeltip gelen tepkileri mi engellemek istediler. anlayamıyorum ya olayı duzeltirsin ya duzeltmezsin. yarısını duzeltip yarısını duzeltmemek nasıl bir mantık.. bu işte bir iş var
Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 21-07-2021, 22:09:29100 kere anlattım domainler kilitli değil epp kodları gelmiyor diye geri zekalı gibi aynı şeyleri yazışıp duruyoruz yüksek muhendise durumu ilettim diyor ama sonuc yok domainlerin none yazısı yoktu none geldi sonrasında none locked yazmaya başladı ben anlamıyorum bunu madem öyle wwd paneline aktarın bizim domainleride uğraşmayalım azure istesin wwdye aynı şekilde aktarım yapsınlar bu kadar basit.SeOnline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-07-2021, 22:25:14benim de 9 domainden yarısı duzeldi none yazısı kalktı transfer kodları geldi, diğer 4 tanesi none olarak devam ediyor.
Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle