• 26-04-2021, 17:10:32
    #64
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Mekanı cennet olsun. Allah sabır versin...
  • 26-04-2021, 18:06:38
    #65
    Toparlamaya çalış kendini kardeşim. Başka çaren yok. Babanız ölünce dik durdunuz ama şu anda bırakmışsınız kendinizi. İşine dürt elle sarıl Allah sana güzel kapılar açacaktır.
  • 26-04-2021, 18:22:31
    #66
    Şu yaşa geldim bir çok badire atlattık ama en büyük korkum endişem bu. Allah gecinden versin ama Anamı, Babamı kaybedersem ne yaparım acaba. Başınız sağolsun.
  • 26-04-2021, 19:08:48
    #67
    dogantuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şu yaşa geldim bir çok badire atlattık ama en büyük korkum endişem bu. Allah gecinden versin ama Anamı, Babamı kaybedersem ne yaparım acaba. Başınız sağolsun.
    Allah Razı olsun hocam 🙏
    ipekBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Toparlamaya çalış kendini kardeşim. Başka çaren yok. Babanız ölünce dik durdunuz ama şu anda bırakmışsınız kendinizi. İşine dürt elle sarıl Allah sana güzel kapılar açacaktır.
    Allah Razı olsun hocam 🙏
    srknakyurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mekanı cennet olsun. Allah sabır versin...
    Allah Razı olsun hocam 🙏
    actionmax34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bol bol DUA edin. Rahmet okuyun.
    Döngü Doğmak ve Ölmek...
    Kendinizi çok fazla üzüp, babanızıda üzmeyin artık....
    Allah Razı olsun hocam 🙏
    mavimsibey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gönlü güzel kardeşim, Rabbim senin ve ailenin yar ve yardımcısı olsun. Allahım iki cihanda sizlere sabır ihsan eylesin. Çok zor bir durum ne desem boş. Okurken bile gözlerim doldu. Rabbim güç kuvvet versin kardeşim.
    Allah Razı olsun hocam teşekkür ederim 🙏
    cleaner80 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mekanı cennet olsun inşallah. Allah sizlere ömür versin.
    Allah Razı olsun hocam sizlere de uzun ömürler versin Rabbim. 🙏
    metinciris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    30 yılı geçti babayı kaybedeli. Geçmeyecek emin ol.
    İyi evlat ol ailene sahip çıkmaya çalış. Kalan dükkan ev varsa mirasta tokat yiyeceksin.
    Arada rüyada görürüm. Senin gibi dükkanı olan esnaf bir babaydı. Rüyamda gider dükkanı temizler rafları düzeltirim.
    Allah Razı olsun hocam Sizin de başınız sağolsun çok zor bir durum
    onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Başınız sağolsun hocam Allah mekanını cennet eylesin evet zor durum kabullenilebilcek düşünmeden yapabilcek birşey değil ama bu günlerde geçicek.Ölümlü dünyada yaşıyoruz yarına sağ çıkacağımız belli değil.Gün gelicek bizlerde bir gün toprağın altına giricez yapacak birşey yok.Günler geçicek aylar geçicek yıllar geçicek acınız dahada hafifleyecek canınızın yanması zamanla dahada azalıcak emin olun.Sakın intihar gibi düşünceler içerisine girmeyin eviniziz direği gitti tek dayanağınız tek duvarınız gitti ama arkada kalanlar var ve onlarla sizin ilgilenmeniz gerekir.Çalışırsınız çalışmanızın yanına birazda internetten işlerinizi yaparsınız anneniz ablanız çalışır hep beraber döndürürsünüz evi bunlar sıkıntı değil yapılır halledilir.Sadece sakin olun ağlayın bağırın çağırın içinizdeki üzüntüyü atın ama dik durun ne olursa olsun hayattan vazgeçmeyin.Siz de bir gün baba olucaksınız ve siz de bir gün Allah gecinden versin ölüceksiniz bu sefer çocuklarınız bu duyguya giricek.Eğer dedeniz öldüyse babanız da böyle olmuştur babanızda ağlamıştır yerinde duramamış bağırmış çağırmış perişan olmuştur ama bu günlere gelmiştir.Çünkü o acılarla büyüyüp çocuklarına iyi bir hayat kurmak için iyi bir baba olabilmek için uğraşmıştır sizede düşen artık acıları içinizde yaşayıp geleceği düşünüp haraket etmektir.Kaderin önüne geçemiyoruz anlımıza ne yazılmışsa onu yaşıyoruz hayat devam edicek sadece şunu bilin giden geri gelmiyor ve bunlarıda atlatıcaksınız.Tekrardan başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun ne zaman bir ihtiyaca yapılacak birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
    zaman ayırdığınız için Allah Razı olsun hocam güzel kalbinize sağlık🙏
    goBoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun hocam. Allah yardımcınız olsun
    Allah Razı olsun hocam 🙏
    BR Medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ne yazık ki ne acı unutuluyor nede azalıyor. Benim de babamı kaybedeli tam 4 sene oldu. Sadece alışıyorsun veya alışmak zorunda kalıyorsun. Ve büyüyorsun.. bundan 2-3 sene sonra göreceksin ki insanoğlu ne kadar nankör.. Alışıyoruz alışacağız alışmak zorundayız. Başınız sağolun Allah kalanlara sabır versin.


    Edit : + olarak ben de silmedim rehberden..
    Allah Razı olsun hocam 🙏 Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
    MeMoLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende silmedim rehberden)
    Nasıl silinebilir ki : )
    fermat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Allah Razı olsun hocam 🙏
    asanprogrammer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam öncelikle allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Beni bi kardeşin olarak gör.Numaramdan da beni arayabilirsin istersen ben arayabilirim.Dertleşiriz konuşuruz . Durumunu ne kadar anlamaya çalışsam da yaşayan birisi kadar anlayamam.O yüzden şu hayattaki tek temennim ana babadan önce ölmek.
    Allah Razı olsun hocam Güzel kalbinize sağlık 🙏
    TomJones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah sabır versin hocam, mekanı cennet olsun
    Allah Razı olsun hocam 🙏
    Swag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah rahmet eylesin.
    Çok zor bir durum
    Allah Razı olsun hocam 🙏
    bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah rahmet eylesin. Çok zor bir durum ne desem bilemedim
    Allah Razı olsun hocam 🙏
    zdearban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Baban iyi bir insanmış, allah rahmet eylesin, sana tavsiyem şudurki, yerini sen doldur, iyi bir insan ol.
    Allah Razı olsun hocam 🙏
    SAYSOCIAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayat benim için:
    21 Yaşında kaybetmiş şekilde,
    2017 öncesi ve 2017 sonrası olarak geçiyor diyeyim. Sen anla, bir Ahmet Kaya'da benim yerime aç.
    Allah Razı olsun hocam Başınız sağolsun 🙏
    drift34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam Allah sabır versin.
    Allah Razı olsun hocam 🙏
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Fiyatlar konusunda brnce bir gorusun birkac psikologla fiyat alin.
    Malesef hicbirsey babanizi geri getirmeyecektir, ama en azindan iyi bir psikolok icinizdeki uzuntuyu atmanizda yardimci olur. Icinizi bosaltirsiniz.
    Bu isin diger ilaci ise zaman. Zamanla bircok sey hafifler, bu da hafiflenecektir.
    Hocam maalesef maddi durumlar kaynaklı izin alıp psikolağa gidecek zaman da yok maddi durumda maalesef. Sağolun yine de öneriniz için.
  • 26-04-2021, 19:35:06
    #68
    Başın sağolsun kardeşim, Rabbim rahmet eylesin...
    Bende babamı kaybettiğimde daha 49 yaşındaydı! Kollarımda can verdi, dua ile, Allah diye diye... Ve yine ellerimle yerine yerleştirdim, güzelce temizledim kabrini, taş değmesin bedenine, rahatsız etmesin diye... Babadır kardeş.... Atadır, Ötedir, Candır... Ama maalesef hayat durup senin acının dinmesini, yasını tutmanı beklemiyor! Hani derler ya; acıyan yer ayrı, acıkan yer ayrı. Hayatı bırakma! Zor ama bir yerlerden başlamalısın. Mübarek ramazan ayındayız, Rabbimin izniyle cehennemin kapıları kapandı... Bol bol dua et, hayır hasenat yap, hatim indir yada indirt ruhuna bağışla. Dilinden "la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim" sakın ola düşürme!!!
    Allah yar ve yardımcın olsun...
  • 26-04-2021, 19:42:46
    #69
    Ulan benim de gözümü doldurdum valla ((( sonuna kadar okudum çok etkilendim: (((
  • 26-04-2021, 20:35:01
    #70
    tek ilacınız zamandır.
    zamanla insan alışıyor ve unutuyor.
    ve yıllar sonra babanızdan bahsedilirken tebessüm ederek anıları dinliyorsunuz.
  • 26-04-2021, 20:42:30
    #71
    Allah rahmet eylesin kardeşim, mekanı cennet olsun. Ben'de 15 sene önce kaybettim babamı yani zaman geçtikçe alışıyorsun fakat bir boşluk oluyor. O boşluk dolmuyor dışarda babasına sarılanı görüyorsun diyorsun benimde keşke babam olsaydı diye. Yani babam şuan hayatta olsaydı çok şey değişecekti. Alışırsın elbet ama zaman geçmeli üstünden.
  • 26-04-2021, 20:52:59
    #72
    Birader öküz oturdu boğazıma... Allah rahmet eylesin. Benimde babam kanser tedavisi görüyor. Gözümün önünde eridi bitti adam. Şu konuyu okuyunca boğazım düğümlendi resmen.