Paranın takip edilememesi terör için kullanılması vs. mantıklı gelmiyor. Dolar ile de terör finanse edilir. Dolarda mı yasaklanacak?
Binance'a para aktarmak için önce banka hesabınızdan trbinance'a eft/havale yapıp sonra global bianance'a aktarabiliyorsunuz. Çekim işlemini de aynı şekilde yapabiliyorsunuz.
Ödemelerde Kripto Para Kullanılması Yasaklandı!
75
●5.214
- 17-04-2021, 02:54:36Yorumların hepsini okudum nedense dünya coin üretim piyasasını elinde bulunduran Çin'de bizden önce yasak geldiğini kimse yazmamış.Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca devlet şuan birkaç proje üzerinde çalışıyor , bunlardan biride Sahibi Türk olan bir amerikan şirketi . İsmi Avalanche (avax)
Şuan alım satımı durdurma kararını eleştiriyorlar ama yarın dünyanın birçok ülkesi bunu yapmak zorunda kalıcak.
insanlar mal varlıklarını bu kriptolara gömmeye başladılar , şuan bilinen birçok coin çok yakında patlayacak çünkü blokchain tabanlı bu sisteme her devlet önce adapte olup daha sonra kendi coinini çıkartacaktır. Zaten şuanda Turkcoin çalışmalarıda sürüyor yukarda belirttiğim firma en öne çıkan altyapı itibariylede en iyisi olarak görülüyor. - 17-04-2021, 05:19:25Dediklerinize katılmaktayım, terör, uyuşturucu işleri dolar üzerinden de yapılmakta. Hadi Doları da kaldır ülkeden.Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-04-2021, 08:01:10Devlet bu işlemleri nasıl geliştirebilirim diye düşünmüyor. Sadece nasıl önlem alırım diye düşünüyor. Sonuç olarak tamamen yasaklıyor.Biproje adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-04-2021, 08:15:47Haklısınız.Biproje adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında; nasıl takip edilir? Bu konu üzerine yoğunlaşsalar çok iyi olacak.
İnternette yaptığımız işler takip edilemez olarak biliniyor. Lakin %100 ü olmasada %95 i rahat bir şekilde takip edilebiliyor. - 17-04-2021, 09:45:59Düşünsene sıfır masraf ve 60 saniye içinde dünyanın bir ucuna 24 saat para transferi yapabiliyorsun.
terör var komple yasak bitti çözüm önerisine kapalıyız, ben global olarak söyledim devletlerin bunu bu şekilde kabul etmesi imkânsız takip mekanizması olsun ve ayarlansın bu seferde bu kadar popüler olmaz. Yakın zamanda her devlet bir şekilde önlem alacak gibi geliyor hayırlısı olsun.