Kripto paralar devlet tarafından resmen dikkate alınmış oldu; olaya bir de bu tarafından bakın. Bence yakın zamanda yerli coin ya da altcoin girişimleri üzerinden olumlu gelişmeler olabilir. Ama bizim ayarımız yok yani, Avrupa'da 1. dünya da 4. sıradaymışız coin kullanımında. Tabii ki paypal ile restleşen devlet buna el atacaktı bir yerde. Bence de erken atılmış yanlış bir adım ama sürpriz değil. En azından aracılar ve ödeme işlemcileri tarafında bir düzenleme gelecektir.
Yorumların hepsini okudum nedense dünya coin üretim piyasasını elinde bulunduran Çin'de bizden önce yasak geldiğini kimse yazmamış.
Ayrıca devlet şuan birkaç proje üzerinde çalışıyor , bunlardan biride Sahibi Türk olan bir amerikan şirketi . İsmi Avalanche (avax)
Şuan alım satımı durdurma kararını eleştiriyorlar ama yarın dünyanın birçok ülkesi bunu yapmak zorunda kalıcak.
insanlar mal varlıklarını bu kriptolara gömmeye başladılar , şuan bilinen birçok coin çok yakında patlayacak çünkü blokchain tabanlı bu sisteme her devlet önce adapte olup daha sonra kendi coinini çıkartacaktır. Zaten şuanda Turkcoin çalışmalarıda sürüyor yukarda belirttiğim firma en öne çıkan altyapı itibariylede en iyisi olarak görülüyor.