• 10-04-2021, 09:42:28
    #55
    Wraith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    şimdi nasıl bir düşünce yapınız var bilemem ama eksik bir düşünceniz var.

    malumunuz paypal senin ülkende istediği gibi at koşturup istediği gibi para cevirip sana değil sana verileek parayı amerikaya veriyordu. yani şöle düşün senin tarlandan geçiyor ama senin bostanına zarar veriyor ve bunun zararını karşılamıyor.
    ve bunu bilinçli bir şekilde sana vergimi vermiyorum diyerek sadece senin ülkene kafa tutuyor bunu almanya veya diyer avrupa ülkelerine karşı yapamıyor ama senin ülkene yapıyor. paypalı ciddiye alarak örnek vermek kişisel fikrim bence ezikliktir. benden kazanan bana vergi vermek zorunda vermiyorsa kusura bakmasın bende ona eyvallah edemem.
    daha detaylı anlatamam daha detay verecek durum yok çünkü umarım anlamışsındır.
    reis yalnız sadece PayPal yok, stripe, skrill ve aklıma gelmeyen birçoğu kapalı. Milletin gözünü iyi boyamışlar ha helal olsun. Ayrıca vergi vermeseler bile bizim yaptığımız işlerden devlet zaten kat kat kazanacaktı. kendi kuyusunu boşu boşuna kazıyor
  • 10-04-2021, 12:32:18
    #56
    Şirket kurmak ve uçtan uca şirket yönetmek günümüz dijital ortamında mümkün ve çok kolay. Ancak maliyetleri önceden iyi hesaplamak gerekir.
    Gelişen teknoloji ile 10 dakikada evden çıkmadan şirket kurabilirsiniz doğru. Sanal ofis veya evinizi adres göstererek ofis kirası, emlakçı, komisyon, aidat sorunundan kurtulabilirsiniz.
    Fakat e fatura, mali mühür, aylık muhasebe ücreti, aylık bağkur ve işinizin diğer sabit maliyetleri ile vergi maliyetini hesaplamalısınız.
    Maliyetlere katlanmadan da girişimcilik ve hayallerinizi gerçekleştirmeniz mümkün değil. Dolayısıyla vergiden korkup devletle uğraşılmaz diyerek şirket kurmayan çok kişi tanıyorum.
    Oysa amaç daha çok kazanmak ve daha çok vergi ödemek olmalı. Kazanç artarsa vergi artar, yoksa sabit damga vergileri ile sınırlıdır. Hayallerinizi gerçekleştirmenizin yolu o adımı atmakla başlar.
    Daha detaylı bilgiye web sitemdeki şirket kurmak konusunda detaylarını verdiğim yazıyı okuyarak ulaşabilirsiniz.
    Mali Müşavir Cihat Ertürk
  • 11-04-2021, 15:56:18
    #57
    Üyeliği durduruldu
    Konuda bir şeye değinmek istiyorum.

    Yanlış değilsem PayPal vergi öderim ofisimi de açarım demişti fakat, veri paylaşımı yapmam demişti. Devlet Türkiye'de sunucu bulundurmasını ve tüm verileri bddk ile paylaşmasını istemişti sanırsam bu yüzden anlaşılamadı.
  • 11-04-2021, 16:54:14
    #58

    https://www.youtube.com/watch?v=vGBYbLAkJQc
    • Payment
    Payment bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.