Geçmiş olsun hocam. Sitenizi eski haline getirmek için yardımcı olabilirim. Ücret vs. talep etmem.. Çok prof. olduğumu iddia etmiyorum ama reklamları siteye göre optimize eder deneme yaparız.
Not: Siteyi amp yapınca gelirlerde düşme yaşanıyor, hitlerde bile düşme olabiliyor. Sonra yavaş yavaş toparlıyor.
Şikayetim : Allah'a
51
●2.030
- 11-03-2021, 09:59:47Sen gelmekten bahset, çay bardaklarından yol yapayımdigiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Zaten ben de ömrümün yarısını ( 31 yaşındayım ) gözlerim kan çanağı olana kadar çalışmakla geçirdim, tabi biraz da şansım yaver gitti...CytSaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 11-03-2021, 10:52:34Geçmiş olsun hocam , faydalı olacağım derken zarar vermiş iyi niyetinizi kullanmış resmen.
Bir söz vardı.Eğer bir ortamda herkes tarafından dışlanan ve aşağılanan birisi varsa ve siz ona iyi niyetle yaklaşırsanız ilk sizin tepenize biner diye. Çok doğru bir söz bence de. İyi niyetin suistimal edilmediği bir yer ben görmedim. - 11-03-2021, 12:56:44Başınıza gelene üzüldüm. WPa olmasa klasik PHP olsaydı yardımcı olurdum. Geçmiş olsun
