Korsan çekiliş iddiası ile enes batur, reynmen ve diğer infuluncerlara dava açılmış. Çekilişte çıkanları ne kadar güvenilir bir şekilde verdikleri belli değildi ama ben güvenmiyordum ve görüntü kirliliği oluşuturuyorlardı. Yani afedersiniz ama b****u çıkardılar işin. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
https://www.sabah.com.tr/magazin/202...simleri-de-var
Bir Başka Spam Devrinin Sonuna Geldik - Güle Güle Çekilişçiler
11
●291
- 12-01-2021, 11:24:22Üyeliği durdurulduÇekiliş yapan herkesin bu cezayı ödemesi gerek bence. Çünkü insanların üzerinden kazandıkları paranın haddi hesabı yokFlushixy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-01-2021, 11:32:45Gerçekten insanların duygularıyla oynuyorlardı. Sabah sabah aldığım en güzel haberlerden biri oldu.
Sonuç olarakta inşallah hakettikleri cezayı alırlar. - 12-01-2021, 11:35:21Emniyet tarafından düzenlenen fezlekede, Milli Piyango'ya ait kanun hükmünde kararnamede oyunları tertipleyenlerle ya da kanunu ihlal edenler 10 milyon TL'ye kadar idari para cezası ve iki seneye kadar hapis cezası hüküm olacağı anlatıldı. Fezleke İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi. Savcılık tarafından Enes Batur, Yusuf Aktaş, Başak Karahan, Kemalcan Parlak, Cantuğ Özsoy, Pelin Baymazoğlu, Ahmet Sonuç Taner Yeşildağ'ın aralarında bulunduğu on fenomen hakkında soruşturma başlatıldı.