İnsanlık kalmamış, konudaki arkadaşı tanımıyorum yardım ettiği için trade verdim. Kurallar dahilinde olup olmadığını da bilmiyorum.
Fakat empati yapıyorum da böyle birşeyin yasak olduğunu bilsem araştırıp konuya bunu taşımazdım gereksiz bulurdum. İşimiz gücümüz yok mu acaba ?
Gerçekden şaşırdım yani, ceza-i işlemi varsa saygı duyarım. Fakat tekrar diyorum o arkadaşı tanımıyorum ve o arkadaşın bu devirde bu şekilde bana yardımcı olmasından dolayı da mutluyum.
https://www.r10.net/showthread.php?p...post1076516970
Cidden bu kişi araştırmış bulmuş tebrik ederim.
6
●352
- 22-03-2020, 17:26:57
- 22-03-2020, 17:30:06İnsanliga nasil bagladiniz onu anlamadim hocam, sıkınti cikmamasi adina 10tl alti islemleri trade alip vermiyoruz.
Yapilmayan bir trade / kural aykiriligina karsi dogru olani yanlis sekilde yapmis bence sadece.
Size pm atip bilgi verip, gerekeni sizin yapmanizi saglayabilirmis sadecesosyalortak ve MuhammetDemirel bunu beğendi.2 kişi bunu beğendi. - 22-03-2020, 17:37:40Ortada bir yanlış olabilir evet bilerek ya da bilmeyerek yapılmıştır ama bu nedir yahu. Git profilleri gez araştır sonra kim kime ticaret atmış ona bak konu aç falan. İşşizlik resmen. Bu tipler twitterda her postun altına EGM falan etiketleyen tiplerden farksız gözümde.
- 22-03-2020, 17:39:03Tam da bundan bassediyorum hocam, sürekli yapılan birşey olur farkedersin eywallah ona bişi demem.barancan450x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekden şuanda tek irdelediğim nokta işimiz gücümüz bumu ya - 22-03-2020, 17:42:50Şikayet konusu açan kişi haklı olabilir. Konu ile ilgilenen moderatör zaten report etmesinin yeterli olduğunu dile getirmiş. Ancak burada bana göre başka bir olay yatıyor. O da bana göre karakter konusu. Şikayet konusuna arkadaşın birisi yazıyor daha sonra şikayet konusuna yorum yapmanın yasak olduğunu fark edip yazdığı yorumu kaldırıyor. Şikayet konusunu açan şahıs yine şikayet ediyor
Bu işsizlik değilde bana göre tekrar ediyorum bana göre karakter sorunsalı. Ne diyeyim Allah karakter olgunluğu VİCDAN versin.

- 22-03-2020, 17:43:05tuningçi kardeşim.
dert etme kafanı takma yanlış olsa da kötü niyetinin olmadığı belli.
Bu işsizlik değilde bana göre tekrar ediyorum bana göre karakter sorunsalı. Ne diyeyim Allah karakter olgunluğu VİCDAN versin. 