PKK'lıya sövdüğüm için Ekşi'den atıldım
65
●4.524
- 27-09-2019, 16:39:28Konuyu bence direk anlatmıyor dolandırıyorsunuz.
13 yıldır sözlükte yazarım, bir kere lanetlenmedim, hesabım kapanmadı kimsenin nick altına yazdığım silinmedi.Mahkemenin genel kararı hariç entry silinmesi yaşamadım sebebi de gayet ortada kalıbına uydurmak.
Siz terör örgütünün başlığına sayfalar dolu sövseniz de kimse sizi uçurmaz. benim en az 100 tane terör örgütüne ya da örgüt propagandası için açılan başlıkta sövmüşlüğüm var hala da gördükçe sövüyorum. ama siz x yazarın nick altına ya da açtığı başlığa direk kişiyi hedef alarak söverseniz ve şikayet edilirseniz uçurulursunuz bu size özel bir durum değil. Yeni yazarların en büyük problemi bu zaten insanların nick altına gidip küfür ediyorlar ve direk uçuruluyorlar. Halbuki kişiyi direk hedef almadan dolandırarak hakaret etseniz küfür etseniz hiç birşey olmaz. Burada sizin silinmenize sebep olan entry'i paylaşın size hatanızı söyleyeyim silinseniz bile entry yedeklerinizi alabiliyorsunuz. Burada bile başlığı pkk'ya sövdüm diye açıp postunuzda pkk'lı yazara sövdüm diyorsunuz. Kişilere direk sövemiyorsunuz bu her yerde böyle eğer örgüt elemanıysa şikayet edip içeri girmesi için uğraşmanız daha mantıklı olurdu. Siz sövdünüz diye terör örgütünden vazgeçmiyorlar ne yazık ki. - 27-09-2019, 16:45:09Üyeliği durdurulduO tür siteler ne işe yarıyor hiç girmedim küfürden başka birşey yok sende çok takılma salla gitsin
- 27-09-2019, 17:20:13Ben her gördüğüm pkk başlığına ağız dolusu küfür bırakıyorum ama banlanmadım. Terör sevicilere de usulüne uygun nick altı girerseniz sıkıntı yok. Küfrün yakında başka bir şey vardı büyük ihtimal ya da sizin mesajınıza aşırı şikayet gelmiş. Nickinizi özelden atar mısınız?
- 27-09-2019, 17:31:49Şimdi kimse kusura bakmasın ama başlığı açan arkadaş ortada ne bir kanıtın ne bir dayanağın var, ben de çok duydum ama benim entrylerim var birebir olarak bastıra bastıra pkklılara küfür ettiğim. yıllardır da yazarım ne uçuruldum ne ban yedim ne bir şey oldu. benim yazar nickim dahil pkk karşıtı bir nick öyle olsa en baştan benim nickimden uçururlardı. Burada boş yere kötülemenin anlamı yok. Ayrıca bir şahsa ya da dini değere küfür edildiğini gördüğünüzde report ederseniz moderatöre bildirerek entrynin sildirilmesini sağlayabiliyorsunuz.
- 27-09-2019, 19:47:34Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.ekşi sözlükte mesaj yoluyla küfür eden banlanmıyor.