Konuyu bence direk anlatmıyor dolandırıyorsunuz.
13 yıldır sözlükte yazarım, bir kere lanetlenmedim, hesabım kapanmadı kimsenin nick altına yazdığım silinmedi.Mahkemenin genel kararı hariç entry silinmesi yaşamadım sebebi de gayet ortada kalıbına uydurmak.
Siz terör örgütünün başlığına sayfalar dolu sövseniz de kimse sizi uçurmaz. benim en az 100 tane terör örgütüne ya da örgüt propagandası için açılan başlıkta sövmüşlüğüm var hala da gördükçe sövüyorum. ama siz x yazarın nick altına ya da açtığı başlığa direk kişiyi hedef alarak söverseniz ve şikayet edilirseniz uçurulursunuz bu size özel bir durum değil. Yeni yazarların en büyük problemi bu zaten insanların nick altına gidip küfür ediyorlar ve direk uçuruluyorlar. Halbuki kişiyi direk hedef almadan dolandırarak hakaret etseniz küfür etseniz hiç birşey olmaz. Burada sizin silinmenize sebep olan entry'i paylaşın size hatanızı söyleyeyim silinseniz bile entry yedeklerinizi alabiliyorsunuz. Burada bile başlığı pkk'ya sövdüm diye açıp postunuzda pkk'lı yazara sövdüm diyorsunuz. Kişilere direk sövemiyorsunuz bu her yerde böyle eğer örgüt elemanıysa şikayet edip içeri girmesi için uğraşmanız daha mantıklı olurdu. Siz sövdünüz diye terör örgütünden vazgeçmiyorlar ne yazık ki.