Bir dostumun tavsiye üzerine yüzme kursuna yazıldım,bu dönemlerde göbek çıkmaya başladı,birinci sebep bu ikinci ise fit bir vücuda sahip olmak.
Kursa gitmek için aylık 150 TL gibi bir fiyata anlaşdım,cumartesi-pazar.Ben sadece pazar günleri gidebileceğim.Cumartesi okulum var çünkü.Sizce bu ücret fazlamı?
Ve yüzme sporu yağları nekadar bir sürede yakıyor?
Giden arkadaşlar bilgi paylaşımında bulunurlarsa çok iyi olur..
Şimdiden herkese teşekkürler..
Yüzme hakkında (r10+)
10
●548
- 30-03-2016, 17:28:01hocam 1 2kg vardırzcode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

herkes normal diyor ama
boyum : 181cm
yaşım:14
kilom:az önce tartıldım 72 geldim - 30-03-2016, 17:42:26Ele avuca geliyomu sen onu söyleBoraBozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Yüzme ile fazladan aldığın kalorileri yaktın diyelim. Bi de üstüne haftada +2 gün daha ayarlayarak egzersiz de yapabilirsin. 1 saat filan yaparsın. Özellikle vücut ağırlığınla yapacağın egzersizler çok işe yarar. Tabi bunun dışında basketbol futbol gibi sporların faydalarını söylememe bile gerek yok.
O değil de sende bu boy-kiloyla 1-2 kilo göbek nasıl çıktı ben onu anlamadım
- 30-03-2016, 17:46:59hocam bacaklar incecikzcode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abur cubura yükledim iyice bu zamanlar çıktı ondan baya.
masa tenisi olmazmı? bizim okulda basketle fitbol yokda
- 30-03-2016, 17:48:20Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Dostum kilo boy yerine yağ oranına baktırmak gerekiyor.
1.80 70 kilo %5 yağ oranına sahip fit modeller var, birde aynı boy ve kiloda %20 yağ oranına sahip göbekli insanlar var.
Yüzmeden ziyade ftness salonu daha hızlı yarar sağlar kanaatindeyim. Yüzme de etkilidir. Fakat yüzmeye devam ederken unu, şekeri, tuzu hayatından çıkarmalısın.