• 23-12-2015, 11:56:39
    #10
    Üyeliği durduruldu
    spor ne alaka hocam ? gayet faydası var zaten ayda 50-80 tl arası bişiy herşeye veriyoruzda spora mı veremıyeceğiz ?
  • 23-12-2015, 13:03:08
    #11
    Genel olarak mantıklı ama spor harcamalarına katılmıyorum masajı olan havuzu olan bir spor salonu candır
  • 24-12-2015, 05:47:01
    #12
    Telefon harcamaları gerçekden gereksiz sadece Whatsap da sağa sola yazan yada Futbol oyunu oynayan gençler 3-5 aydı bir telefon değişiyor parası olana lafım yok ama 1000 tl maaşla sürekli telefon değişerek 1 maaşını çöpe atmak gerçekden büyük ısraf ya da yalnış tercih yani şöyle telefon yerine daha kaliteli ayakkabı veya gömlek giyebilir ama adam aynı işlevdeki telefonu değişmekde buluyor herkes kendince haklı..
  • 24-12-2015, 07:50:54
    #13
    Antibakteriyel olayını da yakın zamanda duymuştum. Antibakteriyel ürünler ne var diye araştırma yaparken. Güzel bir yazı olmuş, teşekkürler.

    E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • 25-12-2015, 01:48:23
    #14
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    bende malesef 1. sirada Araba ve araba parcalari gelmekte
  • 25-12-2015, 06:23:50
    #15
    Ben daima protex sıvı sabun kullanıyorum, kullanmayak mı yani
  • 25-12-2015, 09:41:30
    #16
    Cebimin tek düsmani sigara gerisine acimiyorum

    Kupon Biriktirip Aldığım 2 Bin Liralik Cihazimdan Yazildi, Yazim Hatası Olabilir.
  • 25-12-2015, 19:31:34
    #17
    maviuan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Antibakteriyel sabunlarla ilgili yazdığınız şeyin kaynağı var mıdır hocam ? Ayrıca "Hayatınızın tam merkezine yerleşen çocuklarınız için yaptığınız harcamanın pek bir önemi yoktur" buna hiç katılmıyorum. Aksine kendimiz için yaptığımız harcamalardan çok daha önemlidir çocuklarımız için yaptıklarımız.

    Çocuk gelişimini bilmeniz lazım.
    Çocuklar hızla gelişir ve büyür.
    Çocuğunuza aldığınız kıyafet ve ayakkabılar 6 aylık ve 1 senelik süreçte kullanılamayacak boyuta gelirler.
    O yüzden çocuğa çeşit çeşit kıyafet almak, hiç oynamayacağı tonla oyuncak almak büyük bir israftır.
    Genelde insanlar çocukları hakkında sizin gibi düşünüp paraya kıymaktan çekinmezler.
    Ama eğer süper zengin değilseniz, çocuğunuz doğduğunda üzerine 1-2 ev alamayacaksanız, Çocuğun ihtiyacı kadar alışveriş yapıp, kalanı bir birikim hesabında biriktirmek daha iyi bir anne babalıktır.
    Çocuk için harcamaktan çekinmeyeceğiniz tek şey sağlık harcamaları olmalı.
    Yoksa çocukluk döneminde, ergenliğe kadar marka, zenginlik gibi kavramlar çocuğa tat vermez.
    Çocuğunuza G I joe oyuncak asker setini alıp amerikaya bir ton lisans parası verene kadar, o parayı bankada bir birikim ya da altın hesabında biriktir, otur mandallardan asker yapıp çocuğunla yarım saat oyna diyor yazıda.
  • 26-12-2015, 20:36:36
    #18
    Harcadığım hiçbir paraya acımam, teknolojik ürün sevdamdan da vazgeçmem. Daha az önce Gear S2 aldım 899 liraya, heyecanla bekliyorum gelmesini. Sigaraya verdiğim paraya da acımam. Zevk aldığım beni mutlu eden şeylere harcadığım paraya niye acıyayım zaten.