• 31-05-2015, 20:31:06
    #1
    Üyeliği durduruldu
    her hafta internetten 3-5 kere sipariş veriyordum bu ara aynı adam hep kapıma geliyordu. aras kargodan geliyor ''yeter kardeşim ya yine mi sen, lütfen toplu al şu ürünleri bir tek senin için buraya kadar geliyoruz'' dedi. kalemi falan imzalamam için sertçe yapıştırdı duvara, bende işiniz bu ne için para alıyorsunuz dedim. iyide bize de yazık dedi gitti.

    tamda e-ticaret işine girecektim. malum xml'de tedarikçi sürekli bana ürün gönderecek, ne yapmalı ? diğer kargolarda böyle midir ? yoksa her gün tedarikçinin ürününü almak için şubeye mi gidicem.
  • 31-05-2015, 20:39:05
    #2
    sieve sieve getirecek
  • 31-05-2015, 20:45:04
    #3
    Üyeliği durduruldu
    yürüyerek mi geliyor arabayla geliyor. getirsin bi zahmet. allah allah
  • 31-05-2015, 20:50:54
    #4
    Platin üye
    Adresi, Getiren şubeyi özel mesaj gönderirsen bide kurye ismini biliyorsan sorununu giderebilirim.
  • 31-05-2015, 21:01:46
    #5
    Daha önce ünlü bir Türk yayıncı bundan şikayet etmişti. Kız sürekli cosplay çalışması için yurt dışından sipariş verdiğini belirtti. Önce Yurt İçi ardından Aras Kargo ile tartıştığını, paketlerinin gelmediğini ya da hasarlı geldiğini belirtmişti. Görevlerinin ne olduğunu unutuyor insanımız. Altına arabayı veren firma, benzini koyan firma, beyefendinin iş tanımının içinde ne var da acaba evinize gelmek zor geliyor...
  • 31-05-2015, 21:07:37
    #6
    Benimde başıma benzer bir olay geldi aras kargo ile ben şubeden gidip almama rağmen sertçe bi tavır ile karşılaştım yok kaç gündür burda ürününüz vs gibi cümleler kurdu direkt şikayet ettim hiç affetmedim dahada görmedim o elemanı şubede şikayet etmenizi tavsiye ederim acımıcaksın ağzı laf yapanlara para alıyosun bu iş için hatta yerinizde olsam 10 parça siparişi tek tek verirdim sırf ders olsun diye.
  • 31-05-2015, 21:12:59
    #7
    Üyeliği durduruldu
    tartışmayın kara listeye girmeyin, paketiniz gelmez, kırık gelir, ilgilenen olmaz, onunda firma değil size olan olur
  • 31-05-2015, 21:18:42
    #8
    ne kadar terbiyesizlik. şikayet edin hocam atsınlar işten.

    adamın işi bu böyle terbiyesizlikmi olur.

    benim kargo şubem bana hergün geliyor hemde hergün istisnasız geliyor ve adamlar gelirken bazen hediye yiyecek bile getiriyorlar bahçelerinden portakal toplamışlar bize getiriyorlar.

    adamlarla espirileşiyoruz felan, konuyu okudum çok şaşırdım açıkcası ne kadar çok büyük terbiyesizlik. başka kargo firmasıyla çalışın veya şikayet edin.

    not: mng kargo ile çalışıyorum.
  • 31-05-2015, 21:35:54
    #9
    işten atılsın diyenler var. bana göre hoşgörüsüz ve vicdansız bir tutum olur bu. adam birdaha geldiğinde aynı tavırda ise adama sorun hocam senin sorunun nedir diye. sadece buraya gelmeyi mi dert ediyorsun eğer öyleyse başka firmayla çalışayım ben deyin. belki kişisel sorunları vardır oda insan sonuçta. baktınız adam konuşmayla hala anlamıyor tavrını bozmuyor. böyle devam edecekse ben sizinle konuşamıyorum sizi şikayet edeceğim deyin adama. baktınız hala tavrını bozmuyor siz çalışacak başka firma bulabiliyorsanız bulun.

    size kötü davrananlara zarar vermeye çalışırsanız onlardan farkınız kalmaz. elbet bir gün sizde birine kötülük yapan konumunda olursunuz.