ForzaAltay adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Bizim binanın dış cephesi kapalıydı. Güneş görmediğimiz için sıcaklık sorun olmuyordu. Bazı durumlarda vantilatör kullanıyorduk. Kimi zaman bunaltıcı olsa da genel olarak -bir de arabistan olduğunu düşünürsek- çok da önemli değildi.
Mekke'de nem neredeyse hiç yok gibiydi. Bu yüzden sıcaklık aşırı etki yapmıyor. Ama tabii güneş altında kalırsanız yanarsınız.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:01:56 -->-> Daha önceki mesaj 22:58:29 --
osmanpasa adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Ancak hayalini kurabildiğim bir ülkeye gidebildim, bazı yerleri gezebildim, oradaki yaşantıya tanık oldum, kutsal ve tarihi mekanları gezdim, farklı ülkelerden insanlar tanıdım. para kazandım. Benim için daha iyi ne olabilir ki.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:08:49 -->-> Daha önceki mesaj 23:01:56 --
constantine38 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Kutsal değerlere hürmetsizlik, pislik, görgüsüzlük, kabalık, üçkağıtçılık, menfaatçilik.
Ben bu ülke için "dünyanın en tuhaf/saçma ülkesi ve toplumu diyorum.
Devlet suudi vatandaşlarına bedavadan yüksek paralar veriyor. Onlar da pahalı evler arabalar lüks ve israf içinde yaşıyor. Dışarıdan gelenler de bunlara hizmet edip zor şartlarda para kazanmaya çalışıyor. Evlerindeki yemekleri bile hizmetçiler yapıyor. Hemen her aile hizmetçi çalıştırıyor. Türkler nisbeten iyi durumda ama asyalılar afrikalılar berbat durumda.
Elektrik çoğu bölgede bedava. Bu yüzden klimalar kapanmaz. Aksi taktirde bazı bölgelerde sıcaktan ölebilirsiniz. Zaten 1 saat elektrik kesilse evlerde 1 adam bulmanız çok zor. Su yok. Gerçekten yok. Tuzlu su ile insan nasıl duş alabilir öğrenirsiniz. Tabi benim gibi kimyacıysanız sudaki tuzun çökmesini sağlarsınız